پاورپوینت پرده جاذب اشعه جوشکاری (پاراوان)
پرده جاذب اشعه جوشکاری (پاراوان)
جوشکاری و عوارض آن
در جوشکاری ابزار و وسایلی مورد استفاده است که در صورت عدم رعایت ایمنی باعث بروز مشکلاتی میشود. امروزه فرآیندهای جوشکاری در محیطهای حفاظت شده توسط پرده جاذب اشعه جوشکاری صورت میگیرد. اگر جوشکاری در محیط آزاد انجام شود، حرارت بیش ازحد، باعث سوختن فلز و انتشار اشعههای مضر میشود. انتشار این اشعههای منجر به آسیب رساندن محیط اطراف خواهد شد.
اشعههای ناشی از جوشکاری
نور مرئی همان نور طبیعی و نور مصنوعی ناشی از لامپها بوده که نه تنها نقش مهمی در رویت اشیا و جلوگیری از برخورد با آنها دارد بلکه بر اساس آخرین تحقیقات نقش بسیار مهمی در افزایش بازدهی و جلوگیری از خستگی ناشی از کار دارد. در بین اشعهها، اشعه ماوراء بنفش (UV) ناشی از نقطه جوش و مادون قرمز (IR) ناشی از التهاب فلز گداخته خطر بیشتری دارند. تابش اشعه حاصل از جوشکاری بخصوص دستگاههای جوش الکتریکی بر چشم، سبب ناراحتی چشم با علائم سرخی، ریزش اشک، خارش و ترس از نور، ورم ملتحمه، خیرگی و آب مروارید میشود.
اشعه uv
اشعه uv توسط قوس الکترکیی در طی فرآیند جوشکاری ایجاد میشود. این اشعه در اثر تماس با پوست دست منجر به سوختگی شدید میشود. به عبارتی به عدسی چشم نیز آسیب رسانده و منجر به بیماری قوز قرنیه میشود.
اشعه مادون قرمز IR
این اشعه توسط قوس الکتریکی ایجاد شده، به سطح پوست آسیب رسانده و منجر به سوختگی میشود.
کاربران عزیز توجه داشته باشید هنگام دانلود فایل از مرورگر internet explorer استفاده نکنید ,vpn نیز غیر فعال باشد تا با مشکل روبه رو نشوید.