اموزش تصویری روش پخت 6 کیک خوشمزه در خانه به همراه عکس
آموزش تصویری شیرینی کره ای بر گرفته ا ز سایت اشخونه گردآورنده و ناشر :علی معتمدی فرید شیرینی-کرهای شیرینی کره ای یکی از خوشمزه ترین شیرینی های مخصوص عید هست که طرفداران زیادی دارد مواد لازم شیرینی کره ای : کره:۱۵۰ گرم زرده تخم مرغ :۳ عدد پودر قند :۱ لیوان آرد :به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد. مواد روی شیرینی : زرده تخم مرغ:۱ عدد پودر قند :۱ قاشق چایخوری شیر:۱ قاشق چایخوری طرز تهیه … بیشتر بخوانید » آموزش تصویری قطاب 88409_1 شیرینی قطاب یکی از خوشمزه ترین شیرینی های مخصوص عید هست در اصل این شیرین یزدی میباشد و به راحتی با کمی دقت میتونین در خانه این شیرینی را تهیه کنید مواد لازم خمیر قطاب : ماست: نصف لیوان تخم مرغ: ۱ عدد کره ۱۰۰: گرم آرد :۳ لیوان بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری مواد داخل قطاب … بیشتر بخوانید » آموزش تصویری شیرینی پاپاتیا Digital image شیرینی پاپاتیا یکی از زیباترین شیرینی های مخصوص عید میباشد که مزه خوشمزه ای هم داره و همه از این شیرینی خوششون میاد مواد لازم پاپاتیا : کره : ۱۰۰ گرم پودر قند : نصف لیوان آرد : ۲ لیوان وانیل : یک هشتم قاشق چایی خوری تخم مرغ : ۱ عدد رنگ خوراکی , زعفران ,کاکائو ,قهوه : به … بیشتر بخوانید » آموزش تصویری شیرینی توت h15h22 شیرینی توت یکی از راحت ترین شیرینی ها مخصوص عید هست که بسیار خوشمزه و خوشگله بهتون پیشنهاد میکنم حتما برای عید امسال درست کنین مواد لازم شیرینی توت : بادام پوست گرفته و پودر شده : ۱۲۵ گرم پودر قند : ۱۲۵ گرم گلاب : ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری پودر هل : نصف قاشق چایی خوری شکر … بیشتر بخوانید » آموزش تصویری شیرینی پفکی گردویی IMG_2319 شیرینی پفکی گردویی یک شیرینی خوشمزه برای عید میباشد که طرفداران زیادی دارد امروز دستور تهیه این شیرینی خوشمزه را براتون میزارم مواد لازم شیرینی پفکی گردویی: زرده تخم مرغ:۳ عدد ارد: ۱٫۵ قاشق چای خوری پر وانیل: ۱ قاشق چای خوری گردو :۱ پیمانه ریز خرد شده کمی پسته خرد شده برای تزیین پودر شکر:۱/۲ پیمانه بکین پودر:۱/۳ قاشق … بیشتر بخوانید » آموزش تصویری شیرینی نخودچی IMG_3273 شیرینی نخودچی یکی از شیرینی های مرسوم عید نوروز میباشد که بسیار خوشمزه و نرم و لطیف هست طرز تهیه اش را براتون میزارم تا امسال شما هم این شیرینی را در خانه تهیه کنید مواد لازم شیرینی نخودچی: آرد نخودچی : ۲۰۰ گرم روغن جامد : ۱۰۰ گرم پودر قند یا شکر ریز پودر شده :۱۰۰ گرم پودر هل … بیشتر بخوانید »
23 ص pdf