اپیدمیولوژی بالینی بیماری مالاریا در جهان و ایران

- اپیدمیولوژی بالینی بیماری مالاریا در جهان و ایران

اپیدمیولوژی بالینی بیماری مالاریا در جهان و ایران

فرمت فایل : PPT

تعداد اسلاید : 120 اسلاید

مالاریا مهم‌ترین بیماری انگلی و یکی از مسایل مهم بهداشتی تعدادی از کشورها بخصوص کشورهای گرمسیری دنیا است. بیماری مالاریا با نامهای دیگری چون پالودیسم، تب و لرز، تب نوبه و تب متناوب نامیده می‌شود.

این بیماری به صورت عفونت حاد در بیشتر موارد وخیم و گاهی طولانی و با ویژگیهای تب متناوب و لرز، کم‌خونی و بزرگی طحال و گاه با ویژگیهای ساده یا کشنده دیگر خودنمایی می‌کند. اهمیت این بیماری به خاطر شیوع زیاد و مرگ‌ومیر قابل توجه‌است. انگل مالاریا توسط یک تیره از پشه به نام آنوفل به انسان منتقل می‌شود که این تیره شامل چندین گونه است.

کلمه مالاریا یک کلمه ایتالیایی و به معنای هوای بد است و منظور از آن تعریف بیماری با ویژگیهای تب متناوب است که ایتالیایی‌ها در گذشته وجود آن را ناشی از هوای بد و مناطق باتلاقی می‌دانستند. همواره با گرم شدن زمین، شیوع این بیماری افزایش می‌یابد.

این فایل بسیار ارزشمند میتواند نکات کلیدی و بسیار ارزشمندی را همراه با تصاویر به دانشجویان تفهیم کند و یادگیری بدون فراموشی را به ارمغان آورد دانلود این فایل را به کلیه دانشجویان گروه پزشکی بخصوص دانشجویان رشته پزشکی و علوم ازمایشگاهی و بهداشت عمومی شدیداٌ توصیه می شود .

 

برای دانلود کلیک کنید