طرح درس و روش تدریس علوم سوم، درس2 : خوراکیها
در این درس دانش آموزان با گروههای مواد غذایی که انسان برای انجام تمام فعالیتهای خود به آنها نیاز دارد، آشنا میشوند. آنان با انجام فعالیتهایی در مورد گروههای مواد غذایی اطلاعات جمع آوری میکنند.
پس از پایان این درس دانش آموزان در مییابند که برای کسب مواد مورد نیاز بدن خود با توجه به شرایط زندگی در وعدههای غذایی روزانه چه چیزهای سالم و مناسبی بخورند. آنها خواهند آموخت که شرایط نگهداری انواع غذاها چیست.
در این قسمت، طرح درس و روش تدریس درس مذکور به صورت یک فایل 9 صفحه ای آورده شده است. این فایل در دو قالب ورد و پی دی اف تهیه و تنظیم شده و امکان ویرایش آن وجود دارد.
اهداف درس: فراگیران بتوانند…
✅ غذای سالم را تشخیص دهند.
✅ فواید غذای سالم را بیان کنند.
✅ به خوردن غذای سالم علاقهمند باشند.
✅ خواص پروتئین، چربی، ویتامین و قند را در بدن بیان کنند.
✅ بیان کنند که غذای سالم از چه چیزهایی تشکیل شده است.
✅ غذاهایی که روزانه مصرف میکنند را در قالب گروههای چهارگانه طبقه بندی کنند.
هدیه این محصول : طرح درس علوم تجربی پایه سوم، درس مواد اطراف ما – طرح درس مبحث آب ماده با ارزش