شغل نجاری

- شغل نجاری

شغل نجاری

عنوان:  شغل نجاری

قالب بندی: WORD

تعداد صفحه: 14

این تحقیق در مورد شغل نجاری می باشد و کلیه اطلاعات مربوط به شغل نجاری، نحوه ورود ، درآمد ، بازار کار و آینده شغلی و … را بیان می نماید.

مقدمه
نجاری فن و هنر کار با چوب است و در این شغل وسایل مورد نیاز زندگی بشر به وسیله چوب ساخته می شود. و با انجام فعالیتهایی بر روی چوب مانند طراحی، برشکاری، مونتاژ و نصب وسایل چوبی تهیه می گردد.
از ابزاری که نجار در کار خود از آنها استفاده می کند می توان به رنده دستی و برقی، اره، میخ، مته و فرز، سوهان، گیره نجاری و … نام برد.
اگر از ساختن چیزهای مختلف لذت برده و کار با چوب را دوست دارید، این کار برای شما مناسب است.
برای نجاری باید بتوانید جزئیات را به خوبی دیده و مهارت خوبی در کار با دست و اندازه گیری داشته باشید. برای این شغل داشتن تحصیلات خاصی لازم نیست. از طریق گذراندن دوره های فنی موجود و کارآموزی نزد یک استادکار می توانید این کار را یاد گرفته و تجربه لازم برای شروع کار را کسب کنید.
ساعت کاری نجار معمولا به صورت تمام وقت است. البته در صورتی که به صورت مستقل کار کند، تعیین زمان کاری بر عهده خود اوست. در برخی زمان های سال، حجم کاری بیشتر بوده و نیاز است که ساعت های بیشتری حتی در شبها و تعطیلات نیز کار کند.
معمولا محل کار نجار در کارگاه های نجاری کوچک یا بزرگ و در برخی از پروژه ها در محیط بیرونی و در شرایط آب و هوایی مختلف می باشد. بیشتر نجارها امروزه به صورت گروهی و در کارگاه ها کار می کنند و کمتر می توانید مغازه نجاری تک نفره ، به خصوص در شهرهای بزرگ، پیدا کنید.
نجار با خطرات بالقوه ای مانند مواد و چسب های قابل اشتعال، گرد و غبار، صدای زیاد، آسیب های چشمی و … در کار خود روبرو است. بنابراین باید در هنگام کار از لباس های محافظ و ماسک استفاده کرده و اصول ایمنی را رعایت کند.

فهرست مطالب

مقدمه
تاریخچه نجاری
وظایف نجار
دانش‌ها و مهارت‌های مورد نیاز نجار
نحوه ورود به شغل
چگونه نجاری یاد بگیریم
محیط کار
مهارت و دانش مورد نیاز شغل نجاری
ارتباط با مشتری و همکاران
فرصت شغلی و بازارکار نجاری
چگونه در خانه نجاری کنیم
اور فرز نجاری چیست
اسکنه نجاری چیست
رنده نجاری چیست
گیره نجاری چیست
ابزار نجاری چند کاره
مطالعات و چشم انداز های آینده
نتیجه گیری

 

برای دانلود کلیک کنید