نقش روغن پالم در صنایع غذایی
سمینار کامل (پاورپوینت)
فرمت ppt
تعداد اسلاید 45
فهرست مطالب :
نقش چربی در بدن
روغن پالم
اسیدهای چرب در انواع روغن پالم
جنبه های تغذیه ای پالم
وضعیت مصرف روغنها در ایران
اقدامات صنعت
وضعیت روغن در دنیا
تجارت جهانی پالم
تجارت پالم در ایران
انواع پالم
مصرف روغن پالم
دلایل انتخاب پالم برای سرخ کردنی
روغن هسته پالم
پالم اولئین
سایر انواع پالم
استانداردهای ملی ایران مرتبط با روغن پالم
آنالوگ یا محصولات لبنی با چربی گیاهی
کلمات کلیدی : روغن , صنایع غذایی , پالم , اولئین , چربی , هسته پالم , استاندارد , لبنیات , گیاهی