مقاله ای کامل در مورد آلبالو
این مقاله 28 صفحه ای در قالب word همراه با پس زمینه صفحات و حاشیه صفحات بوده و قابل ویرایش میباشد و به شرح کامل تمام موضوعات مرتبط با آلبالو پرداخته است.
قسمت هایی از مقاله :
مقدمه :
آلبالو (فارسی شرقی:آلوبالو) نام درخت و میوهای است بومی جنوب غرب آسیا و اروپا با میوه آن ترش مزه و سرخ رنگ است. بلندی درخت آن ۳ تا ۱۰ متر است. صد گرم آلبالو ۱۶ گرم مواد قندی، ۰/۸۵ گرم پروتئین و ۸/۶ کالری دارد. بعلاوه صد گرم آن حدود ۵۰ میلیگرم کلسیم، ۲۰ میلیگرم فسفر، ۱ میلیگرم آهن، ۴۰۰ واحد بینالمللی ویتامین آ، ۰/۱۴ میلیگرم تیامین، ۰/۱۲ میلیگرم ریبوفلاوین، ۵ میلیگرم ویتامین C و نیز مقداری سدیم، منیزیم، پتاسیم، مس، روی و املاح دیگر دارد .برای آلبالو خواص زیادی ذکر کردهاند که از جمله میتوان به ارزش آن در درمان التهاب کلیه، سلامتی قلب، ناراحتیهای کبد، معده و روده و نیز بیماریهای تبدار اشاره کرد. دم کرده آلبالو خاصیت ادرار آور داشته و از قدیم به ارزش آن توجه داشتهاند. از آلبالو برای تهیه آلبالو پلو، اشکنه آلبالو، شربت آلبالو و ترشی آلبالو و یکی از پر طرفدارترین لیکورهای جهان ویشنوکا و موارد دیگر استفاده میشود.
ارزش غذایی آلبالو
- ارزش غذایی آلبالو زیاد نیست و صد گرم آلبالو فقط ۷۰ کالری دارد. آلبالو دارای ویتامین آ، ب و ث است.املاح معدنی آلبالو عبارت است از آهن، کلسیم، فسفر، کلر، گوگرد، منیزیم، سدیم، پتاسیم، مس، روی، منگنز و کوبالت.
خواص درمانی آلبالو
- آلبالو، اشتها آور بسیار خوبی است.
- مصرف آلبالو، چربی خون، قند خون و فشارهای اکسیداتیو را که از عوامل اصلی بروز بیماری دیابت است، کاهش می دهد.
- آلبالو برای افراد دارای چربی شکمی مفید است
- آلبالو مسکن تشنگی است و شربت آن بهترین دارو برای افرادی است که عطش فراوان دارند.
- آلبالو ضد مواد صفراوی ضد حالت تهوع و ضد سنگ کلیه است .
و ادامه مقاله