مقاله ال- گلوتامین و پاسخ انسولین مرحله اول ذخیره ی پروتئین و افزایش پپتید 1 شبه گلوکاگون در بیماران دیابت نوع 2

- مقاله ال- گلوتامین و پاسخ انسولین مرحله اول ذخیره ی پروتئین و افزایش پپتید 1 شبه گلوکاگون در بیماران دیابت نوع 2

مقاله ال- گلوتامین و پاسخ انسولین مرحله اول ذخیره ی پروتئین و افزایش پپتید 1 شبه گلوکاگون در بیماران دیابت نوع 2

دانلود مقاله ترجمه شدهL-Glutamine and Whole Protein Restore First-Phase Insulin  Response and Increase Glucagon-Like Peptide-1 in Type 2 Diabetes Patients با عنوان، ال- گلوتامین و پاسخ انسولین مرحله اول ذخیره ی پروتئین و افزایش پپتید 1 شبه گلوکاگون در بیماران دیابت نوع 2

 

بخشی از متن :

پپتید 1 شبه گلوکاگون (GLP-1) که از سلول­های L معده­ای روده­ای ترشح می­شود، نقش مهمی در آزادسازی انسولین فیزیولوژیکی پس از غذا دارد ]2، 1[. مطالعات بالینی مختلف نشان می­دهد که بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 کنترل­شده، الگوی ترشح GLP-1 سالمی دارند، که با افراد سالم قابل­مقایسه است ]3[. بعلاوه، آزادسازی انسولین از سلول­های بتا در پاسخ به GLP-1 درونی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 کنترل­شده، حفظ شده است ]4[. بنابراین، اخیرا” علاقه­ی زیادی به طراحی روش­های تقویت عمل GLP-1 در بیماران دیابتی شکل گرفته است. گلوتامین، موثرترین آمینو اسید برای تسهیل رهاسازی GLP-1 از سلول­های L است که سلول­های GLUTag ]5[ و سلول­های L موش­ها را مدل­سازی می­کنند ]6[. در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 کنترل­شده، خوردن ال- گلوتامین قبل از غذا باعث افزایش جریان GLP-1 ]9-7[، تاخیر در خالی شدن معده ]8[، افزایش جریان انسولین و کاهش گلیکامیا پس از غذا ]9[ می­شود. اگرچه، گلوتامین، موثرترین آمینو اسید برای تسهیل رهاسازی GLP-1 از سلول­های L است، بسیاری از آمینو اسیدها دارای تاثیرات شبه انسولین هستند ]10[.

هدف این مطالعه، مقایسه­ی تاثیرات گلوتامین خوراکی با پروتئین کامل کم­گلوتامین در موارد زیر است:

……………..

 

 توضیحات فایل:

-این فایل با فرمت  WORD ( قابل ویرایش) ارائه شده است.

-تعداد صفحات فایل ورد : 7ترجمه شده

-قابل ارائه بعنوان تحقیق کلاسی 

 

8 صفحه انگلیسی

 

برای دانلود کلیک کنید