مقاله ال- گلوتامین و پاسخ انسولین مرحله اول ذخیره ی پروتئین و افزایش پپتید 1 شبه گلوکاگون در بیماران دیابت نوع 2
دانلود مقاله ترجمه شدهL-Glutamine and Whole Protein Restore First-Phase Insulin Response and Increase Glucagon-Like Peptide-1 in Type 2 Diabetes Patients با عنوان، ال- گلوتامین و پاسخ انسولین مرحله اول ذخیره ی پروتئین و افزایش پپتید 1 شبه گلوکاگون در بیماران دیابت نوع 2
بخشی از متن :
پپتید 1 شبه گلوکاگون (GLP-1) که از سلولهای L معدهای رودهای ترشح میشود، نقش مهمی در آزادسازی انسولین فیزیولوژیکی پس از غذا دارد ]2، 1[. مطالعات بالینی مختلف نشان میدهد که بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 کنترلشده، الگوی ترشح GLP-1 سالمی دارند، که با افراد سالم قابلمقایسه است ]3[. بعلاوه، آزادسازی انسولین از سلولهای بتا در پاسخ به GLP-1 درونی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 کنترلشده، حفظ شده است ]4[. بنابراین، اخیرا” علاقهی زیادی به طراحی روشهای تقویت عمل GLP-1 در بیماران دیابتی شکل گرفته است. گلوتامین، موثرترین آمینو اسید برای تسهیل رهاسازی GLP-1 از سلولهای L است که سلولهای GLUTag ]5[ و سلولهای L موشها را مدلسازی میکنند ]6[. در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 کنترلشده، خوردن ال- گلوتامین قبل از غذا باعث افزایش جریان GLP-1 ]9-7[، تاخیر در خالی شدن معده ]8[، افزایش جریان انسولین و کاهش گلیکامیا پس از غذا ]9[ میشود. اگرچه، گلوتامین، موثرترین آمینو اسید برای تسهیل رهاسازی GLP-1 از سلولهای L است، بسیاری از آمینو اسیدها دارای تاثیرات شبه انسولین هستند ]10[.
هدف این مطالعه، مقایسهی تاثیرات گلوتامین خوراکی با پروتئین کامل کمگلوتامین در موارد زیر است:
……………..
توضیحات فایل:
-این فایل با فرمت WORD ( قابل ویرایش) ارائه شده است.
-تعداد صفحات فایل ورد : 7ترجمه شده
-قابل ارائه بعنوان تحقیق کلاسی
8 صفحه انگلیسی