تحقیق بررسی تاثیر منابع اجتماعی اطلاعات بر تشخیص فرصت در کسب و کارهای کوچک و متوسط صنایع غذایی شهر تهران
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : .ppt ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 55 اسلاید
قسمتی از متن .ppt :
بیان مسئله
نکته مشترکی که در اکثر تحقیقات مربوط به تشخیص فرصت به چشم میخورد تاکید بر نقش کلیدی اطلاعات در شناسایی فرصت توسط افراد است. کارآفرین باید بتواند به طریقی اطلاعات مربوط به صنایع خاص، تکنولوژیهای در دسترس، بازار و سیاستهای دولت را بدست آورد، تفسیر کند و در جهت ایجاد و رشد کسب و کار خود از آنها استفاده کند.
یکی از منابع بالقوه چنین اطلاعاتی که در تحقیقات پیشین توجه زیادی به آن نشده است، تماسهای کارآفرین با سایر افراد است. پژوهش سینگ (2000)، آرنیوس (2005) و ازگن (2006) نشان دادند که کارآفرینان با شبکههای اجتماعی بزرگتر فرصتهای بیشتری را تشخیص میدهند مطابق مدل اوزگن و همکاران منابع اجتماعی اطلاعات عبارتند از: حضور مربی و راهنما، افراد خانواده و دوستان نزدیک، شبکههای صنعتی غیررسمی و اجتماعات حرفهای.
باتوجه به اینکه رشد وتوسعه کسب وکارهای کوچک و متوسط در صنایع غذایی کشور بسیار چشمگیر است لذا پژوهش حاضر درصدد است به این مساله پاسخ بدهد که آیا منابع اجتماعی اطلاعات تاثیری بر تشخیص فرصتهای کارآفرینی در کسب و کارهای کوچک و متوسط صنایع غذایی فعال در شهر تهران دارند؟
هدف اصلی از انجام تحقیق
بررسی تاثیر منابع اجتماعی اطلاعات بر تشخیص فرصت در کسب و کارهای کوچک و متوسط
اهداف فرعی از انجام تحقیق
تعیین تاثیر استفاده از شبکههای غیررسمی صنعتی(به عنوان یک منبع اطلاعات) بر تشخیص فرصت در کسب و کارهای کوچک و متوسط؛
تعیین تاثیر تکیه بر اعضای خانواده و دوستان نزدیک بر تشخیص فرصت در کسب و کارهای کوچک و متوسط؛
تعیین تاثیر شرکت در اجتماعات حرفهای بر تشخیص فرصت در کسب و کارهای کوچک و متوسط؛
تعیین تاثیر اتکا به مربی بر تشخیص فرصت در کسب و کارهای کوچک و متوسط؛
تعیین اثر تعدیلکنندگی خودکارآمدی شخصی کارآفرینان بر تاثیر منابع اجتماعی اطلاعات بر تشخیص فرصت.
تعیین اثر تعدیلکنندگی الگوی ذهنی افراد بر تاثیر منابع اجتماعی اطلاعات بر تشخیص فرصت.
تعیین اثر تعدیلکنندگی ضریب کارآفرینی بر تاثیر منابع اجتماعی اطلاعات بر تشخیص فرصت.
فرضیه اصلی تحقیق
منابع اجتماعی اطلاعات بر تشخیص فرصت اثر مثبت دارد.
فرضیههای فرعی تحقیق
فرضیه 1: هرچه کارآفرینان از شبکههای اجتماعی غیررسمی در صنعتشان به عنوان یک منبع اطلاعات به میزان بیشتری استفاده کنند، احتمال بیشتری دارد فرصتهایی برای کسب و کارشان شناسایی کنند.
فرضیه2: کارآفرینانی که به میزان بیشتری به یک مربی در صنعت یا زمینه کاریشان تکیه داشتهاند، به احتمال بیشتری فرصتهایی را برای کسب و کارشان کشف خواهند.
فرضیه 3: میزان تکیه کارآفرینان به افراد خانواده و دوستان نزدیک در تشخیص فرصت برای کسب و کارشان تاثیر مثبت خواهد داشت.
فرضیه 4: هر چه افراد بیشتر در اجتماعات حرفهای (کنفرانسها، سمینارها و …) مشارکت کنند، احتمال بیشتری دارد که آنها فرصتهایی را برای کسب و کارشان تشخیص دهند.
فرضیه5: تاثیر منابع اجتماعی اطلاعات بر تشخیص فرصت برای کارآفرینانی که دارای خودکارآمدی شخصی میباشند بیشتر از کارآفرینانی است که فاقد خودکارآمدی شخصی هستند.
فرضیه 6: تاثیر منابع اجتماعی اطلاعات بر تشخیص فرصت برای کارآفرینانی که الگوی ذهنی ساختاریافتهتری دارند بیشتر از کارآفرینانی است که فاقد الگوی ذهنی ساختاریافته هستند.
فرضیه 7: تاثیر منابع اجتماعی اطلاعات بر تشخیص فرصت برای کارآفرینانی که دارای ضریب کارآفرینی بالاتر میباشند بیشتر از کارآفرینانی است که فاقد ضریب کارآفرینی بالا هستند.