تکنولوژی تولید فرآورده گوشتی (کالباس های حرارت دیده)
سمینار کامل (پاورپوینت)
فرمت ppt
تعداد اسلاید 30
مقدمه :
•فرآورده های گوشتی به فرآورده هایی اطلاق می شود که حداقل نیمی از آن را گوشت تشکیل داده باشد. از نظر تکنولوژی فرآورده های گوشتی را به چهار دسته تقسیم می کنند :
•1ـ کالباس های حرارت دیده
•2ـ کالباس های خام
•3ـ کالباس های پخته
•4ـ گوشت های عمل آمده
•تقریباً کلیه کالباس و سوسیس های تهیه شده در کارخانه های فرآورده های گوشتی کشور ما از نوع حرارت دیده می باشند. کالباس و سوسیس (sausage) از نظر تکنولوژی اختلاف شایانی ندارند ومهمترین اختلاف آنها قطر پوشش است که در کالباس بیشتر بوده و نیز میزان آب افزودنی است که در سوسیس معمولاً بیشتر است.
در این سمینار به معرفی و نحوه تولید انواع کالباس ذکر شده و فرمولاسیون آن تا تکنولوژی تولید و تهیه آن پرداخته می شود.
کلمات کلیدی : کالباس , فرآورده گوشتی , حرارت دیده , تولید , تکنولوژی , فرمولاسیون , صنایع غذایی , افزودنی