اثر کار مضاعف و حواس پرتی بر عملکرد – نمونه ازمایش سطوح کارایی – نمونه آزمایش خط زنی تولوز (نمونه اول)

- اثر کار مضاعف و حواس پرتی بر عملکرد - نمونه ازمایش سطوح کارایی - نمونه آزمایش خط زنی تولوز (نمونه اول)

اثر کار مضاعف و حواس پرتی بر عملکرد – نمونه ازمایش سطوح کارایی – نمونه آزمایش خط زنی تولوز (نمونه اول)

نمونه گزارش کار آزمایش اثر کار مضاعف و حواس پرتی بر عملکرد

تعداد صفحات: 7

نوع فایل:  word

 

فهرست مطالب:

هدف

وسایل آزمایش

نمونه

روش آزمایش

نتایج

نتیجه گیری

 

بخشی از متن فایل:

پس از پایان آزمایش جدولی ترتیب دادیم مانند جدول1 و تعداد مربعهای درست خط خورده، غلط خط خورده وفراموش شده درهر یک از مراحل کار را محاسبه کردیم وازروی آنها کارایی کل درهرمرحله را پیداکردیم. برای مربعهای درست خط خورده  یک امتیازمثبت وبرای مربعهای غلط خورده وفراموش شده نیم امتیازمنفی درنظرگرفته شده جمع جبری امتیازها کارایی کل آزمودنی را تشکیل می دهد.

1ـ برای پی بردن به کارآمدی یک وسیله یا یک فرد باید عملکردهای آنها را با یک معیارمقایسه کرد .دراین آزمایش معیاریا نرم یا هنجارما250نفربودند که دامنه سنی آنها بین20ـ30سال می باشد. میانگین کارایی کل آنان درجدول2آمده است.

2ـ نمودار نتایج آزمودنی نیز ترسیم کردیم وآن رابا نورم مورد مقایسه قراردادیم.(تصویر1) برای رسم نمودار مراحل کاررا روی  محورx ها وکارایی کل روی محورyها قرارگرفت. براساس نمودارمعلوم می شود که کارمضاعف کارآمدی را به شدت پایین می آورد. بنابراین دریک زمان واحد نمی توان به دوکارمتفاوت مشغول بود وهمان بازده ای راداشت که اگریک کارانجام می  گرفت .مقایسه عدد70  با اعداد قبل وبعد از آن( 83 و 87 ) که کارآمدی درشرایط عادی رانشان می دهندمعلوم می سازدکه کارمضاعف، بازده آزمودنی راپایین آورده است. همچنین برای نشان دادن اثرکارمضاعف بربازده کارمی توان عدد شمرده شده درمرحله 5 راباعدد شمرده شده درمرحله 13 مقایسه کرد.

تفاوت این دوعدد(125و248) اثرکارمضاعف (خط زدن مربعها)    رابرکارآمدی (شمارش اعداد) نشان می دهد.

برای دانلود کلیک کنید