دانلود طرح جابر پروژکتور به همراه دفتر کارنما

- دانلود طرح جابر پروژکتور به همراه دفتر کارنما

دانلود طرح جابر پروژکتور به همراه دفتر کارنما

دانلود طرح جابر پروژکتور به همراه دفتر کارنما

 فرمت فایل ورذد و قابل ویرایش

 

فایل ها و سرفصل های طرح جابر آماده ششم دبستان پروژکتور به همراه دفتر کارنما

پکیج مورد نظر شامل:

  • عکس های مرتبط با طرح جابربن حیان
  • تابلوهای نمایشی مرتبط
  • تصاویر مرتبط با طرح جابر
  • مستندات و تحقیقات لازم با طرح
  • این فایل منطبق با آخرین بخشنامه طرح جابربن حیان می باشد

1-عنوان طرح جابربن حیان
2-تعاریف اولیه طرح جابربن حیان
3-تحقیق زمینه ای طرح جابر
4-بیان مسئله طرح جابربن حیان
5-نتیجه گیری طرح جابربن حیان
6-منابع و ماخذ طرح جابربن حیان
7-سپاسگذاری و قدر دانی های طرح جابر
8-دفتر کار نمای طرح جابربن حیان

شرح مختصر فایل

تحقیق زمینه ای

تاریخچه پروژکتورها

از اواخر قرن 19، آموزگاران برای ادغام تکنولوژی در کلاس های درسی به منظور انتقال تصاویر بر روی صفحه از ویدئو دیتا پروژکتور ها استفاده می کردند. تشابه بین ویدئو پروژکتورها امروزی و ماقبل همان هدف اولیه و بیسیک آن زمان ها می باشد. در ادامه سیر تکاملی آنها را مشاهده خواهید کرد. پروژکتور ها به طور چشمگیری از لحاظ وزنی و تکنولوژی و ظاهری و ابعاد تکامل یافته اند. در اینجا با 5 نوع مختلف پروژکتور های آموزشی که آموزش دانش آموزان را تحت تاثیر قرار داده اند، آشنا می شوید.

داستان ثبت اختراع

فردی به نام «فرانسیس جنکینز» آنچه را که بعدها پروژکتور نام گرفت، یعنی دستگاهی که نوار مجموعه‌ای از عکس‌های به هم چسبیده را با سرعت یک بیست و چهارم ثانیه نشان می‌دهد، اختراع کرد. اما حامی مالی وی این دستگاه را دزدید و آن را به شرکت بزرگی که صاحب سالن‌های تئاتر و سینما بود فروخت.این شرکت آن را «ادیسون ویتاسکوپ» نامید فقط به این خاطر که در آن زمان اسم ادیسون مشهور بود و می‌توانست به موفقیت این دستگاه کمک کند. آنچه که بعدها از قبل اختراع این دستگاه به توماس ادیسون نسبت داده می‌شد در حقیقت نتیجه یک دزدی آشکار بود.

اواخر قرن 19، فانوس جادویی

فانوس جادویی، عکس های چاپ شده ای را که بر روی اسلاید های شیشه ای قرار داشتند، می تاباند. منبع نور این دستگاه ها توسط چراغ های روغنی و شمع ها تامین می شد. جادوگران، عکاسان و سخنوران اولین پذیرفتگان این وسیله بودند و به مرور زمان به وسیله ای عمومی و سرگرم کننده برای عام تبدیل شد.

1925 :پروژکتور فیلم و نوار

فیلم این پروژکتور ها برای نشان دادن فیلم های آموزشی در کلاس های درس استفاده می شدند.آموزگاران توسط این دستگاه، می توانستند فیلم را نگه داشته و توضیحات بیشتری درمورد موضوع مورد بحث بدهند. این دستگاه بسیار همه گیر بوده و رواج بسیار زیادی داشت تا اینکه در دهه 1980، دستگاه پخش کننده ویدئو جای آنها را گرفت. توماس ادیسون ،اولین مبتکر استفاده از تصاویر متحرک جهت امور آموزشی و درسی است.

پروژکتورهای بالای سردر اوایل دهه 1960، (Overhead)

راجر آپلدورن مخترع دستگاهی بود که می توانست تصویری از دست نوشته را به صورت فیلم پخش کند. آپلدورن برای معرفی دستگاه خود، اولین بار به سراغ آموزگاران رفت. تلاش های او جواب داد و شرکت بزرگ 3M به بزرگترین و اصلی ترین تولیدکننده این نوع از پروژکتورها تبدیل شد.پس از مدتی، این پروژکتورها به حاشیه رانده شده و توسط دوربین های مخصوص عکس برداری و تصویر برداری از مدارک، جایگزین شدند. این دوربین ها، همان امکانات پروژکتور های Overheadرا داشتند که ویژگی های دیگری همچون تصاویر با کیفیت بسیار بالا و عالی و قابلیت زوم بالا را نیز دارا بودند.

1980: دیتا پروژکتورها

دیتاپروژکتورها، سیگنال هایی را از یک منبع ویدئویی همانند کامپیوتر یا تلویزیون دریافت می کنند و تصاویر را بر روی صفحه پروژکتور می تابانند. دیتاپروژکتور های اولیه از نوعی لامپ تصویر مخصوص منصوب به (CRT) Cathode Ray Tube برای تاباندن عکس های سیاه و سفید استفاده می کردند. لامپ های CRT راه را برای ظهور دیتا پروژکتورهایی با روشنایی بالاتر و بیشتر همانند crystal display panels (LCD) and digital light processing (DLP) ، باز کردند.

[purchase_link id=”302818″ text=”خرید” style=”button” color=”blue”]

برای دانلود کلیک کنید