پاورپوینت با عنوان اهمیت تغذیه ای گوشت مرغ
پاورپوینت با عنوان اهمیت تغذیه ای گوشت مرغ
در فرمت پاورپوینت . 35 اسلاید قابل ویرایش
دارای پروتئین مرغوب با سهولت هضم و جذب (تقریباً 20 درصد پروتئین)
کیفیت گوشت مرغ تحت تاثیر عوامل مختلف تغییر می کند:
عوامل قبل از کشتار: تغذیه مرغ، خصوصیات فیزیولوژیک، نژاد، نحوه حمل و نقل، عوامل محیطی (تحریک و تهیج مرغ)، سن ، زمان یا فصل کشتار و روش آن، زمان استراحت دادن بلافاصله قبل از کشتار و بیهوش کردن
عوامل بعد از کشتار: نحوه کشتار و خون گیری، غوطه وری در آب داغ، نحوه پر کنی، تخلیه اندرونه ها، بازرسی لاشه ، شستشو، سرد کردن، قطعه بندی، انجماد، بسته بندی و نحوه نگهداری
متخصص طیور : مشورت بهداشتی و مدیریتی گله
بازدید حداقل سالی یکبار از مرغداری: آگاهی از روش ها و امکانات موجود
بررسی و تحقیق تمام وقایع غیر عادی: افزایش میزان مرگ و میر، کمی وزن یا پایین بودن ضریب تبدیل غذایی
پرورش طیور سالم تر در سیستم تمام پر- تمام خالی
اگر میکروب سالمونلا از سالن جدا شود، شستشو و ضد عفونی باید تا منفی شدن نتیجه آزمایش تکرار شود.