پاورپوینت نقش آداب و سنن در تغذیه

- پاورپوینت نقش آداب و سنن در تغذيه

پاورپوینت نقش آداب و سنن در تغذیه

 

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل: power point

قابل ویرایش 21 اسلاید

 

قسمتی از اسلایدها:

یکی از مهمترین عوامل شکل دهنده الگوی غذایی جامعه مجموعه عادات و فرهنگ غذا و تغذیه ای افراد آن جامعه است.این عادات از بدو تولد در درون خانواده شکل میگیرد و مجموعه عواملی که این بستر را می سازد از فرهنگ و آداب و سنن هر جامعه گرفته شده است.

هر فرهنگ غذاهای مصرفی خاصی دارد،در واقع فرهنگ است که مشخص میکند چه چیزی به عنوان وعده غذایی باید سرو شود و چه غذاهایی مهم هستند.در تمامی فرهنگها در طول برگزاری

جشنها از غذاهای خاصی استفاده میشود و غذاهای خاصی ممکن است با جشن های خاصی رابطه داشته باشند:مثل تولد ها،تعطیلات مذهبی،ملی یا در جمع های خانوادگی.
هر فرهنگی دارای استانداردهای اجتماعی خاصی است.با این حال در هر فرهنگ افراد یا گروه ها بر اساس سن،جنس و طبقه طبقه اجتماعی-اقتصادی متفاوت رفتار میکنند.

 

فهرست مطالب و اسلایدها:

مقدمه

غذاهای محوری

غذاهای ثانویه:

غذاهای موقعیتی(حاشیه ای):

عادات غذایی

عوامل مادرزادی و ارثی:

عوامل فیزیولوژیک

عوامل محیطی و اکتسابی

عوامل اقتصادی

عوامل مذهبی:

راهبردهایی برای حل این معضلات

آداب غذایی در مسیحیت

آداب غذایی در اسلام

آداب غذایی در یهودیان

آداب غذایی مردم هند

آداب غذایی مردم تایلند

برای دانلود کلیک کنید