پاورپوینت بهداشت نان

- پاورپوینت بهداشت نان

پاورپوینت بهداشت نان

 

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل:power point

قابل ویرایش:13 اسلاید

 

قسمتی از اسلایدها:

مصرف جوش شیرین در نان به جای مایه خمیر یا خمیر ترش مانع از انجام عمل تخمیر شده و نان حاصل از آن فقط ظاهر نان را دارد نه خاصیت آن را

ارزش غذایی نان کاهش می یابد
 آنزیم فیتاز فعال نمی گردد و اسید فیتیک تجزیه نمی شود و در نتیجه فیتاتها تشکیل شده و مانع جذب عناصر مغذی مانند آهن ، کلسیم ، روی و ……در بدن  می گردد

 

فهرست مطالب واسلایدها:

نان بهداشتی و سالم

عمل تخمیر

عمل تخمیر سبب می شود

جوش شیرین

مضرات استفاده از جوش شیرین   

بهداشت نانوائیها چگونه تامین می شود؟

بهداشت ساختمان نانوائها

 

 

برای دانلود کلیک کنید