پاورپوینت مطالعات خدمات پشتیبانی بیمارستان (لاندری، آشپزخانه، سردخانه جسد، انبار و …)

- پاورپوینت مطالعات خدمات پشتیبانی بیمارستان (لاندری، آشپزخانه، سردخانه جسد، انبار و ...)

پاورپوینت مطالعات خدمات پشتیبانی بیمارستان (لاندری، آشپزخانه، سردخانه جسد، انبار و …)

  • عنوان: مطالعات خدمات پشتیبانی بیمارستان (لاندری، آشپزخانه، سردخانه جسد، انبار و …)
  • فرمت: پاورپوینت
  • تعداد صفحه: 35 اسلاید
  • قابلیت ویرایش: دارد

 

 

  • پاورپوینت مطالعات خدمات پشتیبانی بیمارستان (لاندری، آشپزخانه، سردخانه جسد، انبار و …) دارای 35 اسلاید است و در آن به خدمات پشتیبانی بیمارستان شامل قسمت های لاندری، آشپزخانه، سردخانه، انبار و کاخداری – ریزفضاها، دیاگرام، برنامه فیزیکی و نحوه استقرار بخش های مختلف قسمت های خدماتی بیمارستان پرداخته شده است. فهرست مطالب، قسمتی از محتوای مطالب، چند نمونه از اسلایدهای پاورپوینت و پیش نمایش تمام اسلایدهای این پاورپوینت را در ادامه مشاهده می نمایید.
  • فهرست:
  • زیرمجموعه های خدمات پشتیبانی بیمارستان
  • رختشویخانه (لاندری)
  • الف) انواع رخت
  • ب) ریزفضاهای لاندری
  • پ) روند اصلی کار در لاندری
  • ت) شرایط فضای لاندری
  • ث) برنامه فیزیکی لاندری
  • ج) دیاگرام لاندری
  • د) یافته های مطالعات، تحلیل و پیشنهادات طراحی لاندری
  • آشپزخانه
  • الف) وظایف
  • ب) ریزفضاهای آشپزخانه
  • پ) برنامه فیزیکی آشپزخانه
  • ت) دیاگرام آشپزخانه
  • ث) دیاگرام آشپزخانه بیمارستان قائم (عج)-مشهد
  • ج) تصاویر آشپزخانه بیمارستان رضوی-مشهد
  • چ) یافته های مطالعات، تحلیل و پیشنهادات طراحی آشپزخانه
  • سردخانه جسد
  • الف) ریزفضاهای سردخانه جسد
  • ب) برنامه فیزیکی سردخانه جسد
  • کاخداری
  • الف) وظایف کاخداری
  • ب) برنامه فیزیکی کاخداری
  • 1- برنامه فیزیکی بخش نظافت
  • 2- برنامه فیزیکی جمع آوری زباله
  • انبار
  • الف) وظایف انبار
  • ب) ریزفضاهای انبار
  • پ) برنامه فیزیکی انبار

 

  • قسمتی از محتوای پاورپوینت مطالعات خدمات پشتیبانی بیمارستان (لاندری، آشپزخانه، سردخانه جسد، انبار و …)
    خدمات پشتیبانی بیمارستان شامل قسمت های زیر است:
    مرکز استریل
    رختشویخانه (لاندری)
    آشپزخانه
    نگهداری جسد
    کاخداری
    فضاهای تاسیساتی
    نگهبانی
    انبار
    داروخانه مرکزی
    پ) روند اصلی کار در لاندری
    فضای دریافت رخت کثیف، تفکیک و شستشو
    کارگر مامور رختشویخانه، رخت کثیف بخش ها را در کیسه های دربسته با ترولی برزنتی به فضای دریافت و تفکیک رختشویخانه می رساند.
    کیسه های عفونی به طور جداگانه مستقیما به پیش ورودی فضای شستشوی عفونی حمل می شود. بخشی از البسه عفونی مستقیما برای سوزاندن به زباله سوز حمل می شود و سایر رخت ها به سالن اصلی شستشو برده می شود.
    رخت تمیز به انبار تمیز منتقل می شود و تا زمان ارسال به بخش ها در قفسه نگهداری می شود. تحویل رخت تمیز از فضای پیش ورودی دریافت رخت تمیز انجام می گیرد.
    بسته بندی (packing)
    در قسمت بندی، ابزار، لوازم، محلول، دستکش، رخت، لوازم و مواد حساس به گرما طبق برنامه و نیاز بخش بسته بندی شده و آماده مرحله استریل می شود.
    انبار استریل
    انبار استریل یک فضای کاملا بسته است. ورود به انبار استریل از طریق یک پیش ورودی انجام می گیرد، در این پیش ورودی ابتدا اسکرب می کنند و سپس کلاه، دستکش، سربند و روپوش استریل می پوشند و کفش عوض می کنند و از خط قرمز عبور می کنند………………………
    ت) شرایط فضای لاندری:
    کارکنان رختشویخانه در دو شیفت کار صبح و عصر مشغول به کار می باشند و دارای شیفت ثابت می باشد. ساعات کاری برای پرسنل ساعاتی بدون استرس خاص و شرایط ویژه و با وظایف کاملا مشخص و تکراری که در طول سال ها کار افراد در پست های مشخص، فعالیتی کاملا یکنواخت و بدون تغییر را انجام می دهند.
    فرم فضا و تهویه و سایر عناصر فضا عموما به جزء در برخی موارد و قسمت ها دارای محدودیت خاصی نمی باشد، بنابراین جهت ایجاد فضایی مطلوب جهت کار طولانی، امکان ایجاد فضایی دلخواه امکان پذیر خواهد بود.
    تهویه طبیعی به جز قسمت هایی چون بخش رخت های تمیز در سایر بخش ها امکان پذیر خواهد بود.
    ب) ریزفضاهای آشپزخانه
    بخش های مختلف آشپزخانه شامل: آماده سازی، پخت، تحویل، دریافت ظروف، شستشو و جابجایی ظروف است و همچنین بخشی نیز جهت تهیه خوراک رژیم وجود دارد.
    بخش آماده سازی آشپزخانه باید با انبارهای مواد غذایی- که شامل انبارهای مواد خشک، تر، انبار مواد روزانه و سالانه است- در ارتباط مستقیم باشد.
    ساعات کاری آشپزخانه در دو شیفت صبح و عصر می باشد. و شرایط کاری پرسنل آشپزخانه همچون بخش های خدماتی دیگر مانند CSR دارای یکنواختی و شرایط آرام و بدون استرس است.
    نکته ای که در آشپزخانه بسیار مهم است تهویه مناسب آشپزخانه، با توجه به پخت و پز غذا و گرمای زیاد آن است. تهویه مصنوعی هوا باید به صورت مناسب در نظر گرفته شود و در کنار آن تهویه طبیعی هوای آشپزخانه می تواند هم در تهویه عمومی هوا و هم شرایط کاری مناسب تری را جهت پرسنل آشپزخانه فراهم آورد.
    الف) ریزفضاهای سردخانه جسد
    مرگ در یک بیمارستان تخصصی سرطان پس از دوره درمانی بی نتیجه بسیار محتمل خواهد بود. بسیار از بیماران که در دوران سخت بیماری و در انتهای درمان در بیمارستان بستری و تحت مراقبت قرار دارند در بیمارستان جان می سپارند.
    فضاهای مورد نیاز……………………
  • پیش نمایش تمام اسلایدهای پاورپوینت مطالعات خدمات پشتیبانی بیمارستان (لاندری، آشپزخانه، سردخانه، انبار و …) (جهت وضوح بیشتر بر روی تصویر کلیک نمایید)
  • چند نمونه از اسلایدهای پاورپوینت مطالعات خدمات پشتیبانی بیمارستان (لاندری، آشپزخانه، سردخانه جسد، انبار و …) (جهت وضوح بیشتر بر روی تصویر کلیک نمایید)

برای دانلود کلیک کنید