پاورپوینت شیمی مواد غذایی
نوع فایل: power point
قابل ویرایش 25 اسلاید
قسمتی از اسلایدها:
ملکول آب ازدو اتم هیدروژن و یک اتم اکسیژن تشکیل شده
ملکول آب ساختار زاویه ای با زاویه 105 درجه دارد
ملکول آب یک ملکول قطبی است
در بین ملکولهای آب علاوه بر جاذبه های الکترو استاتیک، پیوند هیدروژنی هم وجود دارد.
پیوند هیدروژنی تاثیر بسیار زیادی بر خواص فیزیکی و شیمیائی آب دارد. بعنوان مثال به دمای ذوب و جوش چند ملکول مشابه آب توجه می کنیم
فهرست مطالب و اسلایدها:
آب
ساختمان آب
خواص آب
نمودار فازی آب
آب در رابطه با ذرات کلوئیدی
فعالیت آب
آب تک لایه
منحنی جذب همدما
منحنی جذب همدما- هیسترسیس
فعالیت آب و پایداری مواد غذائی
فعالیت آب و بسته بندی