روش تولید و فراوری پارچه آنتی باکتریال
در این فایل روش تولید پارچه آنتی باکتریال توضیح داده شده است.
در این روش پارچه کتانی را در یک محلول شیمیایی خاص غوطه ور ساخته و سپس آبگیری و خشک می کنند.
این پارچه خاصیت ضد باکتری و ضد قارچ داشته و در مقابل رشد انواع باکتری های گرم مثبت و گرم منفی کاملا مقاوم است.
این پارچه خاصیت ضد بو نیز دارد.
از این پارچه می توان ملافه و روپوش و البسه بیمارستانی تهیه نمود.
خاصیت آنتی باکتریال بودن این پارچه برای مدت 50 مرتبه شستشوی عادی حفظ می گردد.
این فایل شامل3 صفحه ی آ چهار بوده و فرمت آن پی دی اف می باشد