دانلود پروژه نقش گیاهان در معماری

- دانلود پروژه نقش گیاهان در معماری

دانلود پروژه نقش گیاهان در معماری

دانلود پروژه نقش گیاهان و میوه در معماری در 67 اسلاید

 

 

تاثیر گیاهان در معماری

۱٫کاهش استرس

۲٫ایجاد احساس راحتی و گرمی

۳٫پایین آوردن و متعادل کردن فشار خون و تنظیم ضربان قلب

۴٫پاک کردن هوای اتاق

۵٫کمک برای بالا بردن تمرکز ) به همین دلیل توصیه میشود در محیطها آموزشی و اداری بیشتر از گیاهان

استفاده کنید )

۶٫ایجاد نشاط و شادمانی

۷٫تهویه هوا توسط گیاهان

سایه در تابستان می شوند که خود ازحرارت زیاد آفتاب می کاهد .از دیگر خصوصیات درختان،همانگونه که درقسمت قبلی ذکر شد،هدایت و کاستن از شدت باد است .این امر در مناطقی که باد نامطلوب از یک سمت بخصوص جریان دارد،بسیار مؤثر می باشد. به طور کلی درختان را جهت استفاده درمحیط مسکونی می توان به دو دسته تقسیم نمود.درختان همیشه سبز ویا سوزنی برگ مانند کاج و سرو و درختان برگ ریزان یا برگ پهن ،که برگ خود را درفصل پاییز از دست می دهند .از درختان سوزنی برگ جهت سد نمودن و یا هدایت بادهای زمستانی می توان استفاده نمود زیرا این درختان در زمستان نیز کماکان حالت طبیعی خود در تابستان را دارند و در صورتی که بطور فشرده و نزدیک به هم کاشته شوند،مانع بسیار خوبی درمقابل بادهای زمستانی هستند و توسط آنها ،می توان ساختمان و محیط اطراف آن را در مقابل این بادها محافظت نمود .

از طرف دیگر با کاشتن درختان برگ ریزان در سمت جنوبی بنا،در عین استفاده از سایه در تابستان،می توان از تابش گرم آفتاب در زمستان بهره گیری کرد.بوته های کوتاه نیز درهدایت باد مؤثر می باشند و سطوح کوتاه گیاهی مانند چمن از انعکاس بیش از حد آفتاب به داخل بنا جلوگیری می کنند. در انتها باید متذکر شد که درختان در کاهش گردوغبار،انتقال صوت و تصفیه هوا مؤثر می باشند و می توانند تأثیر بسیار مطلوبی در تعدیل نوسان حرارت و فراهم نمودن شرایط مناسب زیستی در کل منطقه داشته باشد ……………………………………

میوه هلو:

پیدایش هلو از زمان های قدیم در چین وجود داشته است و از انجا به نقاط دیگر جهان راه یافته است. درخت هلو درختی است زیبا به باندی تقریباً 5 ممتر که دارای شاخه های زیادی می باشد.

گل های به رنگ صورتی – قرمز – سفید می باشد میوه هلو گرد و به رنگ طلایی و سرخ است که روی آن را کرک های زیادی پوشانده است. هسته هلو بسیار سخت است و درون آن مغز هسته قرار دارد که تلخ است……………

  برگ سیب

برگ درخت سیب در شکل بیضی یا سوزنی برگ می باشد که دارای اسکلت منظم می باشد که انشعاب اصلی یا درجه 1 در وسط آن می باشد و انشعاب های فردی یا درجه دوم در آن دیده می شود که بین انشعاب دومی چند تا انشعاب دیگر هم موجود می باشد اگر از وسط آن را تا بزنیم دقیقاً قرینه هم می باشند. رویه آن به رنگ سبزه تیره می باشد و پشت آن کم رنگ تر است. پوسته آن صاف و نرم می باشد…………………

در ساقه انواع گیاه بندها و حلقه هایی قطعات ساقه را متصل نگه می دارد. این قطعات در عین حفظ یکپارچگی ساختار گیاهی، به گیاه امکان انحنای ملایم در محل بند و حلقه را می دهند. مشابه این عمل در اسکلت های جانوری و در مفاصل آن ها مشهود است که این امر در ساختمان های بلند نیز با تونل های باد یا دیافراگم تعبیه می شود…………………….

نقش گیاه در معماری

•به دلیل لزوم وجود سایه در بسیاری از فضاهای معماری در قسمتی از ایام سال که تابش آفتاب شدید است و همچنین استفاده از تابش آفتاب در قسمتی دیگر از ایام سال که هوا سرد است می توان ازدرختان برگ ریز استفاده کرد .
•در مناطق گرمسیر و خشک که تابش عموما مزاحمت دارد ورطوبت فراوانی نیز وجود ندارد موضوع استفاده از درختان همیشه سبز به منظور جلوگیری از تابش مطرح می شود .
•درختان بسته به نوع و زمان مورد استفاده می توانند به عنوان سدی در برابر هوای گرم یا سرد باشند و ساختمان را از این عنصر گزنده محافظت کنند .
•در ختان می توانند عاملی جهت دهنده به حرکت هوا در محیط باشند ودر صورتی که در شرایط ایده آل طراحی شوند می توان از آنها به عنوان جهت دهنده با سددر برابر حرکت هوا در پلانهای معماری استفاده کرد .
•  گیاهان به عنوان یکی از منابع تامین رطوبت برای فضای معماری و شهرسازی مطرح هستند که بر حسب شرایط اقلیمی می توان از تنوع درختان همچون درختان باتنه کوتاه و گسترده ، با تنه بلند و … استفاده کرد .
•  درختان و گیاهان چسبنده به دیوار به عنوان جدار دوم برای دیوارها مطرح می شوند …………………………
 
 
تاثیر گیاهان در معماری,گیاهان در معماری,انسان طبیعت معماری هلو,درختان در معماری,نقش درختان در طراحی معماری,درختان و معماری,درخت و معماری,انسان و معماری,معماری و طبیعت,انسان و طبیعت,معماری و طبیعت

برای دانلود کلیک کنید