دانلود پاورپوینت دیوارهای غیر سازه ای نوین- 36 اسلاید

- دانلود پاورپوینت دیوارهای غیر سازه ای نوین- 36 اسلاید

دانلود پاورپوینت دیوارهای غیر سازه ای نوین- 36 اسلاید

 

 

 

 

 

 

 

 

امروزه با پیشرفت سریع تکنولوژی در صنعت ساختمان، سبک سازی و اجرای سریع دو اصل اساسی است که در تمامی دنیا توجه ویژه به آنها شده و مهندسین و تولیدکنندگان مصالح ساختمانی همه در تلاش هستندکه بتوانند محصولی طراحی و تولید کنند تا وزن سازه به حداقل رسیده و با توجه به صنعتی سازی بیشترین سرعت در ساخت و ساز انجام گردد .
دیوار ها محیط داخل و خارج ساختمان را از یکدیگر جدا می کند و نقش تعیین کننده در تامین امنیت، محافظت در برابر حریق و شرایط مناسب و آسایش ساکنان را دارد. بنابراین، حفظ شرایط مناسب در داخل ساختمان تا حدود زیادی به عملکرد، حفظ کارایی و دوام جداکننده ها بستگی دارد. به این ترتیب، در مورد الزامات و یا وظایف مهم دیوار ها، می توان کنترل جریان حرارت و هوا، رطوبت ، تابش خورشید ، انتقال صدا، جلوگیری از انتقال آتش سوزی، از نفوذ برف و باران ، تامین مقاومت های مکانیکی و باربری لازم، تامین دوام مناسب و زیبایی ظاهری ساختمان از بیرون (نما) را برشمرد .
در کشور ما نیز در سال های اخیر توجه ویژه ای به این امر شده است بصورتی که عرصه رقابت در این زمینه بسیار نزدیک بوده و ساخت محصولی جدید با تأییدیه فنی ساختمان اهمیت بالائی برخوردار است.

 

 

انواع سیستمهای دیوار در چهار بخش کلی ذیل مطالعه گردیده است:
الف : سیستم دیوارهای بلوکی با فناوری نوین
ب : سیستم دیوارهای سه بعدی موسوم به DPanel3
ج : سیستم دیوارهای خشک
د : سیستم دیوارهای پانلی خود ایستا
 
اینگونه بلوکها در ابعاد و اندازه های متفاوت (نزدیک به ابعاد متعارف تیغه های سفالی) تولید میگردند. اینگونه بلوکها با مصالح معدنی یا مصنوعی پرلیتی بعنوان مصالح درشت دانه و بیس چسب سیمانی در کارخانه تولید گردیده و در دو نوع کلی توپر وتوخالی موجود می باشند.
از مزایای مهم این بلوکها میتوان به خاصیت عایق حرارتی آن اشاره نمود که در برخی مناطق ایران ارضا کننده الزامات مبحث 19 بدون نیاز به تمهیدات اضافه میباشند. لیکن با توجه به اقلیم مناطق جنوبی کشور و خصوصا عسلویه برای تطابق با الزامات مبحث 19 نیاز به تمهیدات اضافی (نظیر عایق حرارتی) و یا افزایش ضخامت دیوار وجود دارد که در حالت اول موجب افزایش هزینه ها و مراحل کار و در حالت دوم موجب افزایش هزینه و کاهش سطح مفید ساختمان میگردند. ازمهمترین معایب این گزینه میتوان به تعدد مراحل بعدی (نازک کاری)، جذب آب زیاد و نهایتا سرعت کم اجرا اشاره نمود.
 
الف -1- بلوکهای سیمانی پرلیتی
 الف – 2- بلوکهای بتن هوادار اتوکلا و شده (بتن گازی) AAC
ب -1- پانل (متال فوم) 3D panel
 
ج -1- سیستم دیوار صلب  SWS
 
ج -2- دیوار خشک با فایبر سمنت برد FCB
 
ج -3- دیوار خشک با پانلهای گچی (کناف)
د -1- پانل بتنی QPanel
د -2- پانل سوپر سبک کامپوزیت معدنی  EASYWALL

پانل های کامپوزیت معدنی ایزی وال بر اساس اقلیم و جغرافیای ایران و بعضی از کشورهای همسایه طراحی و تولید شده است این محصول دارای تاییدیه مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن می باشد.پانل های ایزی وال در دو نوع با ابعاد یکسان تولید و عرضه می شوند:

 

.1پانل E1  دارای یک روی کاملا صاف بوده و ارتفاع آن از 275 تا 335 سانتی متر قابل سفارش است، لذا بیشتر برای دیوارهایی مناسب است که فقط یک روی آن اندود پلاستر گچ خواهد داشت و روی دیگر بواسطه کاشی کاری، سیمان، سنگ یا سایر پوشاننده ها نماسازی خواهد گردید
.2پانل E2  نیز همانند همان پانل پیشین بوده، با این تفاوت که ارتفاع قابل سفارش آن بین 275 تا 355 بوده و هر دو روی آن کاملا صاف می باشد، که برای دیوار بین اتاق ها مناسب می باشد و به واسطه دو روی کاملا صاف آن و نیز به جهت فرورفتگی محل نوار درزگیر، حداقل پلاستر گچ پوششی را نیاز خواهد داشت.
 

برای دانلود کلیک کنید