نمونه تفسیر تست میلون – نمونه اجرا شده تست میلون (نمونه دوم)
تعداد صفحات: 8
نوع فایل: WORD
قسمتی از متن:
شرح حال روانپزشکی
اجرا و نمره گذاری
تفسیر گام به گام
1- تعیین روایی نیمرخ
2- تفسیر مقیاس های اختلال شخصیت
3- تفسیر مقیاس های نشانگان بالینی
4- ارائه برداشت تشخیصی
5- شرح دلالت ها و توصیه های درمانی
2- تفسیر مقیاس های اختلال شخصیت
مقیاس های آسیب شدید شخصیت برافراشتگی نشان نمی دهد؛ اما در مقیاس های الگوی شخصیت بالینی فقط در مقیاس منفی گرا (نافعال – پرخاشگر یا دو سوگرای فعال) برافراشتگی متوسط (BR8A=70) وجود دارد و آزمودنی دارای کد تک قله 8A می باشد.
در تفسیر این برافراشتگی می توان گفت ویژگی اصلی آزمودنی آمیزهای از تسلیم و پیروی همراه با آزردگی و مخالفت است که معموال آزردگی خود را به راه های تکانشورانه و غیر عادی نشان می دهد. با وجود این، احساس می کند آزردگی و خشم ،هیجان قابل قبولی برای او نیست ،در نتیجه احساس گناه و تعارض بر زندگی اش سایه افکنده است . این سبک تعارض آمیز درونی ،برونی شده و مشکلاتی را در روابط میان فردی به وجود آورده است.
او فردی دمدمی، شکوه گر و به طور متناوب متخاصم است . در یک لحظه ممکن است خشمگین و لجباز باشد ،اما لحظه ای بعد احساس گناه کرده و شرمنده می شود.
مراجع ممکن است منفی گرایی خود را به روش های غیر مستقیم، نشان دهد از جمله مسامحه و ناکارآمدی ،رفتار لجبازانه که موجب کاهش رضایت خاطر دیگران می شود. ممکن است آزردگی خود را با اظهار نظرهای نیش دار و گزنده ، شکوه کردن و ابراز تنفر از دیگرا نشان دهد.
این ناخرسندی مزمن به صورت بدبینی ،ناامیدی و بدگمانی نشان داده می شود.آزمودنی نسبت به اینکه نگرش و رفتارش موجب طرد از سوی دیگران می گردد، بینش اندکی دارد و در صورت طرد ،احساس خواری ،رهاشدگی ،سرخوردگی و ناسپاسی می کند.
یک تعارض اساسی تر این است که دوست دارد به دیگران وابسته باشد؛ اما این وابستگی از نظر اجتماعی پذیرفتنی و ایمن نیست، زیرا دیگران به ناچار او را استثمار و ناکام می کنند .بنابراین به نظر می رسد وقتی درباره این احساسات متضاد تامل می کند، دمدمی و پیش بینی ناپذیر می گردد.
زمانی خوش بین می شود، اما این خوش بینی بدون دلیل به بدبینی تغییر می کند. مراجع زمانی انعطاف پذیر ،قابل تغییر و نسبت به محیط حساس می شود و زمانی خشک ،عنق و پیش بینی ناپذیر می گردد.وی با مراجع قدرت مشکل دارد و دارای رفتارهای بزهکارانه می باشد.
نمرات نرخ پایه نزدیک به نقطه برش در مقیاس های اسکیزوئید، مانیک و افسرده خویی(BR1=71، BRN=72 ،(BRD=72 مشکلات در روابط میان فردی ،نوسان های خلقی، و بی ثباتی در هیجانات ، احساس بدبینی ،ناامیدی و احساس گناه را تا اندازه ای تایید می کند.
3- تفسیر مقیاس های نشانگان بالینی
در مقیاس های نشانگان بالینی نرخ پایه کمتر از 75 می باشد ؛اما در مقیاس های نشانگان بالینی شدید ، مقیاس اختالل تفکر (SS) دارای نرخ پایه 77 است. با توجه به برافراشتگی کم ،توصیف های منفی تا اندازه ای تعدیل می گردد؛ بنابراین می توان گفت افکار ناسازگار، آشفته و پریشان ،ناکارآمد وجود دارد. رفتار آزمودنی ممکن است نامتناسب و تا اندازه ای دچار گم گشتگی باشد.
توجه: گزارش نمونه واقعی آزمون های روانشناسی، شامل خودِ پرسشنامه و پاسخ آزمون دهنده به سوالات پرسشنامه نمی باشد.