پاورپوینت درباره بررسی خواص نوری و کاربرد آن در کشاورزی

- پاورپوینت درباره بررسی خواص نوری و کاربرد آن در کشاورزی

پاورپوینت درباره بررسی خواص نوری و کاربرد آن در کشاورزی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

 

دسته بندی: Powerpoint

 

نوع فایلppt (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 

تعداد اسلاید: 26 اسلاید

 قسمتی از متن فایل دانلودی

اصول پایه نور

نور= انرژی

مستقیم تبدیل به گرمامی شود.

تابش نور به یک سطح ، سطح را گرم می کند.

گرما= انرژی

نور = پدیده الکترومغناطیس

خصوصیات الکترومغناطیس دارد (امواج رادیویی). جریان الکتریسیته دارای فرکانس Hz60 و طول موج زیاد می باشند.

نور قابل رویت رفتاری شبیه ذرات دارند(فوتونها).

شیمی- نور

نور ممکن است جذب شده و در واکنشهای شیمیایی به صورت محرک شرکت کند مانند فتوسنتز گیاهان

که در این حالت فرکانس وطول موج باید در محدوده مشخصی باشد تا در واکنش دخالت کند.بعضی مکانیزمها باید وجود داشته باشند تا اجازه بدهند که واکنش اتفاق بیفتد که عبارتند از:

کلروفیل

ساختارهای شیمیایی وفیزیکی گیاه

طیفهای الکترومغناطیسی:

پرتوهای الکترو مغناطیسی که به شکل امواج انتقال داده می شوند ، رابطه بین طول موج وفرکانس آنها به صورت زیر است:

سرعت نور در خلأ

درانتهای طیف امواج     وگاما با کمترین طول موج        و بیشترین فرکانس          می باشند

نور مرئی، در محدوده دریافت کننده های نوری در چشم انسان ،نسبتاً یک نوار باریک در طیف را اشغال می کند. طول موج از  350nm (بنفش) تا 760nm(قرمز) تقسیم بندی می شود.

hعدد پلانک  j-s 34- 10* 6.626

امواج رادیویی و رادار نسبتا” طول موج بالا و فرکانس پایین دارند.

امواج کوتاه (مایکرو) اخیراً در مایکروویو بکار برده می شود.

واکنش پرتو ورودی به یک جسم سه مسیر می تواند داشته باشد:

انعکاس

جذب

عبور

:انرژی پرتو برخورد کرده به سطوح مربع

:مقدار انرژی منعکس شده

:انرژی داخل جسم

:انرژی برخورد کرده به سطح مقابل بعد از انتقال خطی

:مقدار انرژی خارج شده از سطح مقابل

:انتقال

:انتقال داخلی

:جذب

:انعکاس کامل

برای مشخص کردن بازتاب کل، باید تمام پرتوهای بازتابی بدون توجه به جهتی که قرار می گیرند،محاسبه شود.

برای دانلود کلیک کنید