نقشه های GIS حوزه آبخیز قره سو کرمانشاه
نقشه های GIS حوزه آبخیز قره سو کرمانشاه
نقشه های GIS حوزه آبخیز قره سو کرمانشاه
نقشه های GIS حوزه آبخیز قره سو کرمانشاه
نقشه های GIS حوزه آبخیز قره سو کرمانشاه
قرهسو رودخانهای است که در دشت کرمانشاه جریان دارد و از درون شهر کرمانشاه میگذرد. این رود از سراب روانسر در شمال غرب کرمانشاه سرچشمه گرفته و پس از عبور از این شهر در منطقه فرامان به رود گاماسیاب میریزد.
نام قره سو ( ترکی )متشکل از دو کلمه ی قره به معنای سیاه٫و سو به معنای آب است.زیرا در جریان فتوحات مغول وقتی که مغولان به آن رسیدند٫این را قره سو نامیدند زیرا فراوانی آبهای این رودخانه دلیل سیاه دیده شدن آن آبهاست.
رودخانه قره سو از به هم پیوست چند رودخانه کوچک تشکیل می شود٫اما میتوان سراب روانسر را مهمترین و اصلی ترین سرچشمه آن دانست.رودخانه تشکیل شده از سراب روانسر بعد از طی کردن نزدیک به بیست کیلومتر در نزدیکی روستای شاه گدار به همراه چند رودخانه ی دیگر به هم می پیوندند و تشکیل قره سو را میدهند.
رودخانه قرهسو از سراب روانسر واقع در ۵۰ کیلومتری شمال غرب کرمانشاه سرچشمه میگیرد و با جهت شمال غربی به جنوب شرقی جریان پیدا می کند. در ۱۵ کیلومتری کرمانشاه رودخانه رازآور و شاخههای فرعی آن به قرهسو میریزد. سپس در سطح دشت جریان یافته و در نزدیکی روستای قزانچی رودخانۀ مِرِگ نیز به آن متصل میشود . قرهسو با یک شیب آرام از داخل شهر کرمانشاه عبور کرده و در این محدوده دو رودخانه چمبشیر و آبشوران نیز بدان میریزند و در نهایت پس از عبور از کرمانشاه در نزدیکی فرامان به رودخانه گاماسیاب می پیونددو تشکیل رودخانه سیمره را میدهد .بعد از رسیدن به دریاچه سد کرخه به دو قسمت تقسیم شده و نیمی به سمت تالاب هورالعظیم در مرز ایران و عراق و نیم دیگر به سمت کارون سرازیر شده و به آبهای خلیج فارس سرازیر می شود.
فرمت نقشه ها پس از خارج کردن از حالت فشرده (zip) در قالب ژئودیتابیس می باشد که فقط با نرم افزار ARC GIS قابل فراخوانی می باشد. جهت باز کردن نقشه ها سعی کنید از ورژن های سری ۱۰، ARC GIS استفاده کنید. این پکیج در ARC GIS 10.3 ایجاد شده است و قبل از بار گذاری به صورت کامل تست شده است.
فرمت: همه نقشه ها در قالب ژئودیتابیس می باشد.
لیست فایل های وکتوری موجود
- نقشه مرز حوزه آبخیز رودخانه قره سو
- نقشه دهستان های موجود در داخل حوزه آبخیز رودخانه قره سو
- نقشه بخش های موجود در داخل حوزه آبخیز رودخانه قره سو
- نقشه شهرستان موجود در داخل حوزه آبخیز رودخانه قره سو
- نقشه کاربری اراضی حوزه آبخیز رودخانه قره سو
- نقشه نقاط روستایی موجود در داخل حوزه آبخیز رودخانه قره سو
- نقشه زمین شناسی حوزه آبخیز رودخانه قره سو
- نقشه خاک شناسی حوزه آبخیز رودخانه قره سو
- نقشه خطوط توپوگرافی حوزه آبخیز رودخانه قره سو
- نقشه آبراهه های حوزه آبخیز رودخانه قره سو
- نقشه معابر و راهای حوزه آبخیز رودخانه قره سو
- نقشه گسل های موجود در موجود در داخل حوزه آبخیز رودخانه قره سو
- نقشه نقاط باران سنج های حوزه آبخیز رودخانه قره سو
- نقشه نقاط ایستگاهای کیماتولوژی موجود در حوزه آبخیز رودخانه قره سو
- نقشه نقاط ایستگاه های هیدرومتری حوزه آبخیز رودخانه قره سو
- نقشه زیر حوزه های حوزه آبخیز رودخانه قره سو
- نفشه مناطق Landslid حوزه آبخیز رودخانه قره سو
- نقشه زیر حوزه های رودخانه قره سو
نقشه نقاط رستری موجود
- نقشه مدل رقومی ارتفاع استر حوزه آبخیز رودخانه قره سو (ASTER_GDEM_27m)
سنجنده ژاپنی ASTER یکی از سنجنده های تصویربرداری حمل شده توسط ماهواره Terra است. ASTER یک سنجنده چند طیفی با توان طیفی بالا است، که داده ها را در سه حیطه طیغی با استفاده از یک رادیو متر جداگانه برای هر ناحیه ، اخذ میکند. حیطه های طیفی که تصاویر در آنها اخذ می شوند ، حیطه های مرئی و مادون قرمز نزذیک (VNIR)، مادون قرمز کوتاه موج (SWIR) و مادون قرمز گرمایی(TIR) هستند . تصاویر دریافتی در سه حیطه طیفی دارای توان تفکیک مکانی متفاوت هستند. توان تفکیک باندهای VNIR ، 15 متر است. باند های SWIR دارای توان تفکیک مکانی 30 متر بوده ، در حالیکه تصاویر مادون قرمز گرمایی ، دارای تفکیک مکانی 90 متر دارند.
ASTER با دو باند طیفی ، محدوده 78/0_86/0 میکرومتر را می پوشاند. یکی از آنه باند 3N و دیگری باند 3B خوانده می شود. باند 3N به صورت قائم به زمین نگاه می کند در حالیکه باند 3B با زاویه 6/27 درجه به عقب نگاه می کند تصاویر اخذ شده در این دو باند مادون قرمز نزدیک می توانند برای تولید زوج عکس و درنهایت تولید مدل های رقومی زمین بکار می روند.