مقاله ای کامل در مورد گوشت کبک

- مقاله ای کامل در مورد گوشت کبک

مقاله ای کامل در مورد گوشت کبک

این مقاله 10 صفحه ای در قالب  word  همراه با پس زمینه صفحات و حاشیه صفحات بوده و قابل ویرایش میباشد و به شرح کامل تمام موضوعات مرتبط با گوشت کبک از قبیل خواص،مضرات،ارزش غذایی و دیگر مطالب پرداخته است.

 

 قسمت هایی از مقاله :

مقدمه :

گوشت کبک از گوشتهای بسیار لذیذ و سودمند است. گرچه دسترسی به این گوشت برای همه افراد جامعه آسان نبوده و میسر نیست، لیکن خواص بیشمار آن ما را بر آن داشت تا شما را با خواص گوشت این پرنده آشنا کنیم. گوشت کبک با طبیعت گرم، چربی پایین و پروتئین بالا برای همگان از کودک و خردسال تا شخص سالمند مفید بوده و سلامت بخش است. از خواص گوشت کبک در طب سنتی برای درمان بیماری‌هایی هم چون ضعف اعصاب و درد مفاصل استفاده می شود. در ادامه این مطلب تعدادی از خواص گوشت کبک و کاربردهای درمانی آن گردآوری شده است.

 

ویژگی‌های گوشت کبک

کبک از خانواده ماکیان با خصوصیات پرندگان وحشی شکاری است. گوشت کبک معمولا جزو غذاهای لوکس محسوب می‌ شود و قیمت بالا و مخصوص به خود دارد. گوشت این پرنده، به علت داشتن جنب و جوش های فراوان از لحاظ لذیذی از گوشت مرغ ، شترمرغ و بوقلمون بالاتر و خوش طعمتر می‌باشد. حدود 7 الی 10 درصد پروتئین بیشتری دارد و بسیار گوشت خوب و قابل استفاده‌ای بوده، جذب بسیار عالی مواد غذایی این گوشت توسط بدن امکان‌پذیر است .

 

تقویت قوای جسمانی و حافظه، رفع ضعف عمومی بدن، پیشگیری از عفونت‌های تنفسی، قطع تب و برطرف نمودن مشکلات و ناراحتی‌های عصبی از خواص گوشت کبک است.

خواص گوشت کبک (طبیعت و خواص درمانی)

مزاج گوشت کبک گرم و خشک است. به‌طورکلی، طبع پرندگان کوچک‌تر همانند خواص گوشت کبوتر که دارای تحرک بیشتر و سریع‌تر هستند، به سمت گرمی و خشکی بیشتری است، اما خارج از اعتدال نبوده و مورد توصیه طب سنتی و بسیار مفید برای انسان است. بسیار لطیف و سریع الهضم است و غذاییت نسبتا زیادی دارد. برخی از خواص گوشت کبک به شرح زیر میباشد:

 

  • گوشت به دلیل چربی و کلسترول بسیار پایین از خطر بروزبیماری‌های قلبی عروقیپیشگیری کرده و به دلیل غنی بودن ازپتاسیم، مصرف به اندازه‌ آن برای افراد بافشار خون بالامانعی ندارد.

 

  • مصرف گوشت کبک در تقویت قوای جسمانی و نیروی جنسی موثر است.

 

 

  • گوشت کبک می تواند از ابتلا به بسیاری عفونت‌های تنفسی پیشگیری کند.
  • از خواص گوشت کبک در طب سنتی اسلامی کمک به قطع تب است. در این زمینه از امام موسی کاظم (ع) روایت شده است، گوشت کبک ساق را محکم می کند و تب را می برد.

 

 و ادامه مقاله

برای دانلود کلیک کنید