کم توانی ذهنی کودکان (عقب ماندگی ذهنی): درمان اختلال رفتاری
تعداد صفحات فایل: 10
فهرست مطالب
علل کم توانی ذهنی کودک
علائم کم توانی ذهنی و اختلال رفتاری در کودکان
کم توانی چگونه تشخیص داده میشود؟
درمان کم توانی ذهنی کودکان
درمان اختلال رفتاری در کودکان کم توان ذهنی
کم توانی ذهنی (ID) نوعی ناتوانی خاص است. این مشکل ناشی از ظرفیت ذهنی (هوش) محدود است. این محدودیتها باعث میشود که شخص بدون حمایت دیگران به سختی بتواند از خود مراقبت کند. تخمین زده میشود که 1-3 از جمعیت دچار کم توانی ذهنی هستند. کودکان دارای کم توانی ذهنی در کارکردهای فکری (مثلاً برقراری ارتباط، یادگیری، حل مسئله) و رفتارهای سازگارانه (به عنوان مثال مهارتهای اجتماعی روزمره، روتینها، بهداشت) دارای مشکلات قابل توجهی هستند.
کم توانی ذهنی میتواند خفیف یا شدید باشد. کودکانی که مشکل شدیدتری دارند به طور معمول نیاز به حمایت بیشتری دارند، به خصوص در مدرسه. کودکان دارای کم توانی ذهنی خفیفتر، به خصوص در جوامعی که دارای آموزش و پشتیبانی خوبی باشند، میتوانند مهارتهای مستقلی کسب کنند. برنامهها و منابع بسیاری برای کمک به این کودکان در بزرگسالی وجود دارد.
برای کمک به فرزند خود در رسیدن به پتانسیل کامل خود، بسیار مهم است که در اسرع وقت برای دریافت کمک حرفهای اقدام کنید. اگر فکر میکنید مشکلی وجود دارد، با پزشک فرزند خود صحبت کنید. برای ارزیابی بیشتر و غربالگری ممکن است شما را به یک متخصص اطفال رشدی – رفتاری یا سایر متخصصان کودکان ارجاع دهند.
دلایل بسیاری برای کم توانی ذهنی وجود دارد. برخی از آنها قابل پیشگیری هستند؛ اما برخی دیگر اینطور نیستند. این دلایل را میتوان در دستههای زیر قرار داد.