گزارش کار آزمایشگاه درس تکنولوژی قند برای رشته صنایع غذایی

- گزارش کار آزمایشگاه درس تکنولوژی قند برای رشته صنایع غذایی

گزارش کار آزمایشگاه درس تکنولوژی قند برای رشته صنایع غذایی

گزارش کار آزمایشگاه درس تکنولوژی قند برای رشته صنایع غذایی شامل ازمایشات زیر :

 

پلاریمتری یا تعیین درجه انحراف شربت رقیق

اسیدیته قلیاییت اهک

تعیین افت و سر برداری صحیح چغندر قند

تعییم مقدار خاکستر

عیارسنجی چغندر قند

 

شامل 6 فایل pdf  در مجموع 20 صفحه

 

برای دانلود کلیک کنید