پاورپوینت کامل و جامع با عنوان نظام کامل کینزی، عرضه و تقاضای کل در 22 اسلاید

- پاورپوینت کامل و جامع با عنوان نظام کامل کینزی، عرضه و تقاضای کل در 22 اسلاید

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان نظام کامل کینزی، عرضه و تقاضای کل در 22 اسلاید

 

 

 

 

 

 

 

 

اقتصاد کِینزی (به انگلیسی: Keynesian economics) یا کِینزی‌گرایی (به انگلیسی: Keynesianism) نظریه‌ای در اقتصاد کلان است که بر مبنای ایده‌های اقتصاددان انگلیسی، جان مینارد کینز بنا شده‌است. طبق استدلال اقتصاددانان کینزی‌گرا، تصمیمات بخش خصوصی گاه ممکن است منجر به نتایج غیرکارا در اقتصاد کلان شود و بنابراین از سیاست‌گذاری فعال دولت در بخش عمومی حمایت می‌کنند؛ به عنوان مثال می‌توان به سیاست‌های پولی اعمال شده توسط بانک مرکزی یا سیاست‌های مالی حکومت به منظور پایدارسازی چرخه تجاری، اشاره کرد.

متعاقباً، اصطلاح «اقتصاد کینزی» برای اشاره به این مفهوم به کار می‌رفت که عملکرد اقتصادی مطلوب به‌وسیله تأثیرگذاری بر تقاضای کل از طریق تثبیت فعالیت‌های اقتصادی دولت و همین‌طور اتخاذ سیاست‌های مداخله‌جویانه دولت در اقتصاد قابل دستیابی بود. اقتصاد کینزی به عنوان نظریه «بخش تقاضا» در نظر گرفته می‌شود که بر تغییرات کوتاه‌مدت اقتصاد تمرکز دارد.

کینزگرایی ملی، نوعی سیاست اقتصادی-سیاسی است که در تلاش است در درون نظام سرمایه‌داری با ارائه مجموعه‌ای خدمات رفاهی-اجتماعی و کنترل نسبی اقتصاد توسط دولت از بروز بحران‌های ادواری و غیرادواری نظام اقتصادی سرمایه‌داری جلوگیری کند.

 

فهرست مطالب:

تقاضای کل

دلایل شیب منفی

نرخ بهره

ثروت

دلایل تغییر مکان منحنی AD

اثر سیاست پولی انبساطی بر AD

اثر ↑ G بر AD

اثرT↓ بر IS

عرضه کل

توجیه شیب مثبت عرضه کل

دلایل تغییر مکان منحنی عرضه

مقایسه کلاسیک‌ ها و کینز

و…

برای دانلود کلیک کنید