پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی نشاسته و گلیکوژن در 28 اسلاید

- پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی نشاسته و گلیکوژن در 28 اسلاید

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی نشاسته و گلیکوژن در 28 اسلاید

 

 

 

 

 

 

 

نشاسته پودری سفید، نرم و بی مزه است که توسط تمام گیاهان سبز تولید می‌شود و از نظر شیمیایی ترکیب آلی پیچیده‌ای از کربوهیدرات‌های نامحلول در آب سرد، الکل یا سایر حلال هاست. این ماده به‌طور گسترده در خوراک انسان، سایر حیوانات و در صنعت کاربرد دارد. از لحاظ زیست‌شیمی نشاسته یک پلی ساکارید متشکل از دو نوع بسپار کربوهیدرات به نام آمیلوز و آمیلوپکتین (چندقندی‌ها) است.

گلیکوژن یکی از گونه‌های پلی‌ساکاریدها است که در سلول‌های جانوران برای اندوختن کربوهیدرات بکار می‌رود. در پستانداران، گلیکوژن در جگر و عضله ها انبار می‌شود. این ترکیب از دید زیستی مهم است، زیرا یکی از پلی‌ساکاریدهای اصلی برای اندوخته انرژی در انسان و جانوران است و نیز به انگیزه این که در دسترسترین منبع گلوکز میان‌وعده‌های غذا و در مواقع فعالیت فیزیکی (سخت‌کاری) می‌باشد، از اهمیت فراوانی برخوردار است.

 

فهرست مطالب:

تعریف نشاسته

ساختار نشاسته

شناسایی نشاسته

منابع نشاسته

انواع نشاسته

کاربرد نشاسته

نشاسته حیوانی

تست نشاسته

شناساگرهای نشاسته

خصوصیات فیزیکی نشاسته

تعریف گلیکوژن

ساختار گلیکوژن

گلیکوژن، منبع انرژی

مراحل تبدیل گلیکوژن به گلوکز

محدودیت عمل فسفریلاز

ترانسفراز

6,1-α- گلیکوسیداز

مسیرهای گلوکز آزاد شده از گلیکوژن

عملکرد گلیکوژن

و…

برای دانلود کلیک کنید