خط تولید کارخانجات صنایع غذایی Food Industry Design
سمینار کامل (پاورپوینت)
فرمت pptx
تعداد اسلاید 68
فهرست مطالب :
تعاریف و قلمرو طراحی کارخانه
اهداف و مراحل طراحی کارخانه
مطالعات امکان سنجی
تحقیق بازار
خصوصیات زمین کارخانه
خصوصیات ساختمان
نور
تهویه
انبارها
تامین آب
تهیه جریان مواد یاFLOW CHART
سیستمهای خطی
تامین انرﮊی در یک کارخانه
بخار
نکات ایمنی
یا خوردگی CORROSION
خصوصیات مواد
انواع مواد متداول
حمل مواد اولیه از انبار به خط تولید
کلمات کلیدی : خط تولید , کارخانه , اصول طراحی , مهندسی , صنایع غذایی , امکان سنجی