فایل آماده مقاله (چاپ نشده) به زبان انگلیسی بررسی اثر تغییر علظت H2S بر عملکرد فرآیندهای آمینی شیرین سازی گاز طبیعی

- فایل آماده مقاله (چاپ نشده) به زبان انگلیسی بررسی اثر تغییر علظت H2S بر عملکرد فرآیندهای آمینی شیرین سازی گاز طبیعی

فایل آماده مقاله (چاپ نشده) به زبان انگلیسی بررسی اثر تغییر علظت H2S بر عملکرد فرآیندهای آمینی شیرین سازی گاز طبیعی

فایل ورد. فرمت مقاله ISI

فایل اصلی مقاله شامل 20 صفحه به زبان انگلیسی است. همینطور مقاله شامل 14 شکل و 2 جدول است که در فایل های جداگانه قرار گرفته اند و به مقاله اصلی پیوست شده اند.

در فرآیند شیرین سازی گاز، گازهای اسیدی H2S و CO2 از گاز جدا می شوند. این گاز ها در مسیر انتقال گاز در خط لوله ایجاد مشکلات گوناگونی نظیر خوردگی می کنند. با توجه به حجم بالای گازی که باید تصفیه شود (گاهای اسیدی از آن جدا شوند) فرآیند هایی که در آنها از جاذب های آمینی استفاده می شود از محبوبیت بالایی برخوردارند. محبوب ترین فرآیند های آمینی، MEA و DEA و DGA و MDEA و TEA هستند. در این پژوهش فرآیند های مختلف شیرین سازی گاز طبیعی مورد شبیه سازی قرار گرفته و با همدیگر مقایسه شده اند. یک مقاله انگلیسی به قالب مقاله ISI بدست آدم که به چاپ نرسیده است. فرآیند های آمینی مختلف با استفاده از هایسیس شبیه سازی و مقایسه شده اند.

 

مراحل انجام پژوهش:

– پیشینه تحقیق. بررسی 51 مقاله و کتاب چاپ شده پیشین.

– شبیه سازی فرآیند DGA برای شیرین سازی گاز.

– شبیه سازی فرآیند DEA برای شیرین سازی گاز.

– شبیه سازی فرآیند MDEA برای شیرین سازی گاز.

– تعیین اثر تغییر غلظت H2S در خوراک فرآیند بر عملکرد هر سه فرآیند.

-مقایسه فرآیند ها بر اساس میزان مصرف انرژی

– مقایسه فرآیندها بر اساس پارامترهای فرآیندی

– مقایسه فرآیندها بر اساس هزینه های فرآیندها

 

مناسب برای ارسال مقاله.

مناسب برای پروژه

مناسب برای پروژه درسی

مناسب برای آشنایی با فرآیند های شیرین سازی گاز

مناسب برای پروژه های شبیه سازی فرآیند و طراحی فرآیند

مناسب برای تحقیق در زمینه طراحی فرآیند – مهندسی فرآیند – مهندسی شیمی – شیمی کاربردی

برای دانلود کلیک کنید