فرآورده های جانبی حاصل از کشتار

- فرآورده های جانبی حاصل از کشتار

فرآورده های جانبی حاصل از کشتار

فرمت فایل : ppt

سمینار کامل (پاورپوینت)

موضوعات سمینار :

پودر گوشت و استخوان

آرد گوشت

ویژگی ها و ارزش غذایی ژلاتین

روش تهیه ژلاتین

پودر خون

کاربرد پودر خون

بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید این محصولات و معرفی و توضیح در رابطه با تجهیزات تولید و فرآوری این محصولات

 تعداد صفحه 21

 

کلمات کلیدی : پودر استخوان , پودر گوشت , دام , ژلاتین , پودر خون , آرد گوشت , تکنولوژی

برای دانلود کلیک کنید