غذاهای محلی دزفول
این کتاب به معرفی و شیوه طبخ غذاهای دزفولی می پردازد و در بخش دوم کتاب بررسی مزاج ها و طبایع مورد کنکاش قرار گرفته است . نویسنده این کتاب عظیم محمودزاده است.
اگرچه همگان از نام بردن غذاهای محلی دزفولی بی نیازند و همگی نام آنها
را می دانند . از طرفی هر خانم خانه داری بهتر از نگارنده می تواند غذاها را
نام ببرد و حتی درست کند . اما منظور از این نوشته تنها نام برد ن و طریقه
طبخ غذا ها نیست ، بلکه منظور تدبیری است که در به وجود آمدن این
غذاها از گذشته های بسیار دور در نظر گرفته شده که چرا چنین غذاهایی
ابداع شده است چرا که دیدگاهی هوشمندانه و دانشمندانه در خلق این
غذاها وجود داشته که بسیار آگاهانه تمامی اجزاء غذاها در کنار هم در نظر
گرفته شده اند که وجود هیچ کدام از آنها بی حکمت نیست .
تعداد صفحات 130