پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی قهوه، ویژگی ها، مضرات و فواید آن در 44 اسلاید
قَهوه، گونهای نوشیدنی رایج است که از دانههای بوداده و آسیابشدهٔ گیاه قهوه بهدست میآید. گیاه قهوه بومی مناطق نیمهگرمسیری آمریکا و برخی از جنوب آسیا و جنوب شرق آسیا است، هنگام رسیدن میوهٔ گیاه قهوه، دانههای قهوه را برداشت و فرآوری میکنند. دانههای قهوهٔ خشکشده به درجات مختلف برشته میشوند، بسته به عطر و طعم موردنظر، درجهبندیهای پخت گوناگونی برای این محصول درنظر گرفته شده. قهوه کمی اسیدی است و بهعلت داشتن کافئین بالا، یک ماده محرک است.
فهرست مطالب:
تعریف قهوه
ویژگی های قهوه
اطلاعات کلی
واژه شناسی
تاریخچه
در جهان اسلام
در اروپا
قهوه در انگلستان
در ایران
زیست شناسی گیاه قهوه
کشورهای تولید کننده عمده قهوه
بیشترین میزان مصرف سرانه قهوه
برشته کاری
نقشه کشورهای کشت کننده قهوه بر اساس گونه قهوه تولیدی
دانه قهوه سبز طبیعی و میزان برشته کاری آن بر پایه گونه قهوه
گونه های قهوه
عربیکا
روبوستا
سنت های قهوه نوشی
روش های سِرو قهوه
سه گونه از روش های معمول سِرو قهوه
نوشیدنی های ترکیبی قهوه
تأثیر قهوه بر سلامتی
فواید
مضرات
تأثیر قهوه در لاغر شدن
تأثیر بر ساعت زیستی
ارزش غذایی به ازای هر ۱۰۰ گرم