پاورپوینت در مورد اصول بهداشت وبازرسی گوشت در کشتارگاه طیور
نام فایل : اصول بهداشت وبازرسی گوشت در کشتارگاه طیور
فرمت : .ppt
تعداد صفحه/اسلاید : 124
حجم : 8350 کیلوبایت
بنام خدا
اصول بهداشت وبازرسی گوشت در کشتارگاه طیور
.
ضوابط فنی بهداشتی کشتار،استحصال ،بسته بندی وعرضه گوشت طیور
.
اقدامات قبل از کشتار
الف)بارگیری وحمل طیور به کشتارگاه
1-گله طیور باید 48 ساعت قبل بارگیری به کشتارگاه ،توسط دکتر فارم یا کارشناس دامپزشکی مورد معاینه درمانگاهی قرار گیرد
2-کشتار ترجیحا در کشتارگاه طیور داخل استان ویا نزدیکترین کشتارگاه انجام شود
3-درصورت فقدان کشتارگاه ویا کمی ظرفیت کشتارگاهی با رعایت ضوابط حمل واخذ مجوز به استان همجوار بلامانع است
4-درخصوص مرغ مادر وتخمگذار درصورت نبود امکانات کشتارگاهی با تایید سلامت گله امکان کشتاردر استان همجوار میسر است
5-خودروهای حمل باید پروانه اشتغال به حمل طیور زنده وگواهی ضد عفونی داشته باشند
6-مرغداران موظفند ازورود خودروهای فاقد گواهی ضدعفونی به فارم جلوگیری نمایند
7-رعایت پرهیز غذایی ودارویی پیش از کشتار ضروری می باشد
8-در مرغداری دارای تلفات نامتعارف حداقل 25نمونه خون برای آزمایشات سرولوژیک مورد نیاز است
ب-حمل ونقل طیور زنده
1-حمل ونقل بین استانی
مستلزم اخذ مجوز بهداشتی –قرنطینه ای حمل از دامپزشکی مبدا می باشد
….