مقاله – پروژه – آشنایی با خط تولید ماکارونی، پاستا و لازانیا
فایل هایی که بعد از دانلود دریافت خواهید کرد :
فایل ورد قابل ویرایش 11صفحه
فایل پاورپوینت قابل ویرایش 13 صفحه
آشنایی با خط تولید ماکارونی، پاستا و لازانیا
تغذیه علمی است که دانش بیوشیمی و فیزیولوژی را توام و با مفهومی مشترک در ارتباط با یک ارگانیزم و تامین غذای آن بیان می کند.
تاریخچه
ماکارونی یکی از فرآورده های مهم گندم است که تولید آن را به چینی ها نسبت داده اند.در یک کتابچه منتشر شده از موسسه ملی ماکارونی………….