دانلود پاورپوینت ویژگیهای گوشت- 72 اسلاید
ویژگیهای لاشه های مرغ تازه
از نظر ظاهری ، لاشه مرغ تازه باید دارای مشخصات زیر باشد :
پوست بطور یکنواخت روی بدن کشیده و عاری از هر گونه پارگی یا تورم ، خونمردگی یا تغییر رنگ و خراش باشد.
کاملا تمیز و عاری از ذرات خارجی باشد و پرکنی بطور کامل انجام گرفته باشد .
هیچگونه بوی غیر طبیعی مانند بوی ترشیدگی یا تعفن از آن به مشام نرسد .
عضلات دارای سفتی و قوام طبیعی و چربیها به رنگ زرد روشن یکنواخت بدون هر گونه بوی زننده باشد .
اندرونه آن بطور کامل تخلیه شده باشد .
ویژگیهای ماهی تازه
چشمهابرامده ,آبششها دارای رنگ طبیعی , پوست مرطوب لزج و براق , جداره شکمی سفت و محکم , فلسها براحتی کنده نمی شود, بوی علف دریایی میدهد, با فشردن انگشت به بافت جای انگشت به سرعت به حالت اول بر میگردد
ویژگیهای ماهی فاسد شامل
چشمها فرو رفته و کدر , آبششها دارای رنگ قهوه ای تیره , پوست خشک و کدر و فلسها براحتی کنده می شود , بوی ترشیدگی و گندیدگی می دهد, بافت پس از فشرده شدن با انگشت به حالت اول بر نمیگردد
ویژگیهای گوشت قرمز :
از نظر ظاهری گوشت قرمز باید دارای مشخصات زیر باشد :
– باید در کشتارگاه های مجاز تهیه شده و دارای مهر دامپزشکی باشد
– رنگ گوشت باید رنگ طبیعی گوشت دام باشد و رنگ روشن طبیعی آن نباید تیره شده باشد تغییر رنگ قرمز به سبز ، قهوه ای و خاکستری و ایجاد یک لایه لزج و چسبناک علائم فساد گوشت است .
– سطح خارجی باید بدون رطوبت باشد
– هیچگونه بوی غیرطبیعی مثل بوی ترشیدگی یا متعفن نباید حس گردد.
– گوشت باید سفت و قوام خاص خود را داشته باشد و نباید نرم ولزج باشد .
– گوشت باید کاملا تمیز و عاری از خون مردگی ، ضربه بیماری و ذرات خارجی قابل رویت باشد
سارکوسیست
: مقدمه
تمامی اعضاء یا هر کیست تشکیل شده توسط گونه های جنس گویند (Sarcocyst) سارکوسیستیس را سارکوسیست
: سارکوسیستیس
اطلاق میشود Sarcocystidae به یک جنس از تک یاخته های انگلی در خانواده
: سارکوسیستوز
به بیماری و اثرات حاصل از سارکوسیست، سارکوسیستوز گویند
: سارکوسیستین
به سم حاصل از سارکوسیست گفته می شود
سارکوسیستوز یک بیماری تک یاخته ایی اغلب پستانداران (بخصوص علفخواران) ، پرندگان ، سگ ، انسان ، گوشتخواران وحشی ، جوندگان و خزندگان می باشد که توأم با یک تهاجم کیستی به اغلب بافتهای بدن بخصوص تهاجم به عضلات مخطط و بافتهای عصبی می باشد و در حالاتی نیز باعث علائم بالینی شدید و مرگ می شود
کیست هیداتیک
بیماری کیست هیداتید بیماری مشترک انسان و حیوان است . سگ سانان میزبان اصلی و گوسفند ، بز و شتر و خوک میزبان واسط هستند در میان میزبانان واسط گوسفند مناسب ترین میزبان بوده و در انتشار انگل نقش مهمتری دارد
نکته : خوردن گوشت آلوده به کیست در انسان تولید بیماری نمی کند ولی خوردن آن توسط سگ و سگ سانان باعث ادامه چرخه انتقال بیماری می گردد
سیتی سرکوس بویس
به کرم تنیاساژیناتا کرم پهن گوشت گاو وبه فارسی کرم کدویا تنیای گاونیز گفته می شود.علیرغم این که اغلب مبتلایان یک کرم در روده دارند مواردی از آلودگی با 12 کرم هم گزارش شده است. کرم بالغ ساژیناتا در روده باریک انسان زندگی می کند .طول کرم 4 تا 8 متر ، دارای 4 بادکش است که بوسیله بادکش های موجود در سر به مخاط روده باریک می چسبد تعداد بندهای آن هزار تا دو هزار بند می باشد بندها از نظر جنسی هرمافرودیت هستند.( هر دو دستگاه تناسلی نر وماده در این بندها وجود دارد)