پاورپوینت ترمومتر یا دماسنج دیجیتال
نوع فایل:power point
قابل ویرایش:17 اسلاید
قسمتی از اسلایدها:
ساده ترین راه برای اندازه گیری دما در یک سیستم آنالوگ استفاده از تغییرات ولتاژ یک دیود در حالت بایاس معکوس با دماست که برای اندازه گیری دقیق آن به یک یا دو طبقه تقویت کننده با Op-Amp مورد نیاز است. البته آی سی های گوناگونی به بازار عرضه شده است که معروفترین آن LM35 می باشد که در بازار تهران هم به سهولت در دسترس است.
اما برای اندازه گیری دما در یک سیستم دیجیتال اگر چه می توان ولتاژ خروجی یک سنسور آنالوگ را بوسیله مبدل A/D قرایت نمود اما این راه علاوه بر بالا بردن قیمت تمام شده حجم مدار را بزرگ کرده به علاوه عیب یابی و تعمیر آنرا را مشکل می کند.
برای حل مشکلات فوق کمپانی های مختلف سنسورهای دمای دیجیتال را به بازار عرضه کرده اند. این آی سی در انواع مختلفی از نظر نوع خروجی به بازار عرضه شده اند. خروجی سریال، خروجی PWM و خروجی فرکانس از جمله این انواع است.
سنسوری که در اینجا قصد معرفی آنرا داریم MAX6577 و خروجی آن از نوع فرکانس می باشد. به این معنی که برای قرایت دمای اندازه گیری شده توسط آی سی کافی است فرکانس تولید شده روی خروجی آنرا اندازه بگیریم. از آنجاییکه خروجی این آی سی یک موج مربعی با دامنه 5 ولت است اندازه گیری فرکانس آن توسط یک میکروکنترلر کوچک مانند (AT89C2051) بسیار ساده میباشد.
فهرست مطالب واسلایدها:
مزایا و معایب دماسنجهای جیوه ای و الکلی
دماسنج های جیوه ای و الکلی
مقایسه ای بین دماهای اندازه گیری شده توسط دماسنج الکلی و ترمومتر دیجیتال
مدار داخلی یک ترمومتر دیجیتال
شکل PCB (نقشه مدارچاپی) یک ترمومتر
شکل واقعی همان مدار چاپی
نوع دیگری از ترمومتر دیجیتال با چهار سنسور
طرح شماتیک ترمومتر با چهار سنسور
نحوه عملکرد ترمومتر دیجیتال
دماسنج دیجیتال پستانکی
دماسنج دیجیتال گوشى
منابع وماخذ:
http://www.hamshahrionline.ir/News/
http://electrician.parsiblog.com/