15 تحقیق در زمینه کاربرد کامپیوتر در رشته های مختلف و جزوه کامل برنامه نویسی سی C

- 15 تحقیق در زمینه کاربرد کامپیوتر در رشته های مختلف و جزوه کامل برنامه نویسی سی C

15 تحقیق در زمینه کاربرد کامپیوتر در رشته های مختلف و جزوه کامل برنامه نویسی سی C

15 تحقیق در زمینه کاربرد کامپیوتر در رشته های مختلف و جزوه کامل برنامه نویسی سی C

جزوه کامل مهندس جعفر عالی نژاد در زمینه مبانی کامپیوتر

کابرد کامیوتر در رشته تربیت بدنی

جزوه کامل برنامه نویس سی با فرمت ورد

کابرد کامیوتر در رشته در ورزش

کابرد کامیوتر در رشته معماری

بیش از 500 صفحه ورد

موضوع تحقیق

کاربرد کامپیوتر در معماری

 

استاد محترم

جعفر عالی نژاد

 


 مقدمه

تاریخ بشریت، حاکی از تلاش بی وقفه آدمی برای تسلط و بهره وری از مادر طبیعت بوده است. وی با اتکا به قدرتهای خدادادای، عقل، خرد و خلاقیت همچنین دستانی ماهر همواره تلاش نموده است تا طبیعت سرکش و قدرتمند را مهار نماید و برای تداوم بقای خویش مورد بهره برداری قرار دهد. او سالیان درازی را در غارها و با حداقل امکانات و ابزار گذراند. ضروریات و الزمات محیطی، جمعی و فردی کم کم او را به کشف رموز و قوانین حاکم بر طبیعت وادار نمود.

او تلاش نمود تا با دستیابی به بهترین و کارآمدترین ابزارها ، آمال و آرزوها و تمنیات مادی و معنوی خود را تحقق بخشد.

 

آشنایی با ابزار معماری

معماری نیز همچون دیگر شاخه های علوم و حرف بشری ، اهداف و وظایفی را برعهده گرفته است و بدین منظور ، از مجموعه ای از علوم ، فنون ، روشها و ابزار و امکاناتی  برای دست یابی به آن بهره می جوید . تا چندی پیش معماران برای تهیه نقشه ها و طرحهای خود از قلم ، راپید ، کاغذ کالک و نظایر آن استفاده می کردند ، ولی امروزه این ابزارها جای خود را به رایانه ها و برنامه های رایانه ای سپرده اند.

در سیستمهای سنتی ، طراحان ، طرحهای اولیه را در مقیاسهای کوچک( الی ) با دست و یا خط کش تهیه می کردند. سپس دسناتورها ( نقشه کشها ) وظیفه‌ تهیه نقشه های مدادی دقیق و با مقیاس بزرگتر (  تا  ) را برعهده گرفتند. در جریان تهیه نقشه ها، بارها طرح، از سوی طراحان ، کنترل، حک و اصلاح می گردید . و سرانجام پس از کنترل نهایی طراح، اقدام به دسن ( مرکبی کردن ) آن بر روی کالک می نمودند. عموماً جریانات رفت و برگشت بین طراح و نقشه کش در مرحله مدادی ، زمان بسیاری را به خود اختصاص می داد. چه بسا که نقشه های مرکبی شده ، بار دیگر مورد تجدید نظر قرار می گرفت و نقشه کشها مجبور به تیغ زدن ( پاک کردن ) قسمتهایی از کالک ، و ترسیم مجدد آن می شدند. امروزه، دیگر این شیوه کار به دلیل زمانگیر بودن آن ، از دفاتر مهندسی رخت بربسته است همچنین این روشها دیگر نمی تواند روش مناسبی برای ایجاد طرحهای نو، ابتکاری و پیچیده باشد. به تجربه نیز ثابت گردید طراحانی که خود مستقیماً یا با واسطه با نرم افزارهای ترسیمی یا مدل سازی و یا تخصصی (معماری ) کار می کنند در مدت زمان کمتر و با دقت بالاتری ایده های خود را به صورت نقشه پیاده کرده ، با حداقل سعی و خطا ( رفت و برگشت ) آن را کامل می نمایند. همچنین، در بسیاری از دانشکده های مهندسی جهان، تدریس دروس نقشه کشی از ابتدا با رایانه آموزش داده می شود و دیگر لزومی به استفاده از قلم و راپید و کاغذ کالک احساس نمی گردد.

ابزار معماری و سیر تحول آن

برای دانلود کلیک کنید