مقاله ترجمه شده با عنوان مقاومت آنتی بیوتیکی در باکتری های اسیدلاکتیکی غیرانتروکوکی و بیوفیدوباکتری ها

- مقاله ترجمه شده با عنوان مقاومت آنتی بیوتیکی در باکتری های اسیدلاکتیکی غیرانتروکوکی و بیوفیدوباکتری ها

مقاله ترجمه شده با عنوان مقاومت آنتی بیوتیکی در باکتری های اسیدلاکتیکی غیرانتروکوکی و بیوفیدوباکتری ها

مقاومت آنتی ­بیوتیکی در باکتری­های اسیدلاکتیکی غیرانتروکوکی و بیوفیدوباکتری­ها

 

15 صفحه فایل pdf مقاله و 19 صفحه فایل ترجمه مقاله با عنوان مقاومت آنتی بیوتیکی در باکتری های اسیدلاکتیکی غیرانتروکوکی و بیوفیدوباکتری ها

 

 

چکیده

 

در طول 50 سال گذشته، امید به زندگی و کیفیت زندگی انسانی، به دلیل بهبود تغذیه و استفاده از آنتی­بیوتیک­ها در مقابله با بیماری­های عفونی، افزایش چشمگیری داشته است. با این حال، دوران خوش درمان آنتی ­بیوتیکی، به دلیل ظهور و گسترش مقاومت، در بین میکروارگانیسم­های مضّر، در حال افول است. در حال حاضر، نگرانی زیادی در رابطه با امکان فعالیّت جمعیت­های باکتریایی همزیست موجود در موادّ غذایی و “مجرای گوارشی”[1] (GIT) انسان­ها و حیوانات، مثل باکتری­های اسید لاکتیکی (LAB) و بیوفیدوباکتری­ها، به صورت منابع ژن­های مقاومت آنتی ­بیوتیکی، وجود دارد. نهایتاً، ممکن است مقاومت، به پاتوژن­های انسانی و باکتری­های فرصت طلب منتقل شود از از درمان عفونت­ها، جلوگیری کند. گونه ­های LAB، به صورت سنّتی، به عنوان مایه ­ی اولیه در تولید موادّغذایی تخمیری، مورد استفاده قرار می­گیرند. به علاوه، LAB و بیوفیدوباکتری­ها، ساکنین طبیعی GIT هستند؛ جایی که این ارگانیسم­ها در آن، اثرات پیشبرنده ­ی سلامتی نشان می­دهند و استفاده از سویه ­های انتخاب شده به عنوان پروبیوتیک، رایج است. ممکن است ژن­های مقاومت آنتی­ بیوتیکی موجود در LAB و بیوفیدوباکتری­ها، در هنگام تولید موادّ غذایی یا هنگام عبور از درون GIT، به باکتری­های پاتوژن انسانی، منتقل شوند. هدف این مقاله ­ی مروری، بیان دانش اخیر در رابطه با مقاومت آنتی ­بیوتیکی در گونه ­های معمول LAB و بیوفیدوباکتری­ها است. بنابراین، در این مقاله، رایج­ترین پروفایل­های مقاومت آنتی ­بیوتیکی، تفاوت بین مقاومت ذاتی و غیرمعمول، و بعضی از تعیین­ کننده ­های ژنتیکی که قبلا کشف شده­ اند، بحث خواهد شد.

 

[1] Gastrointestinal tract

 

برای دانلود کلیک کنید