مقاله ترجمه شده با عنوان مقاومت آنتی بیوتیکی در باکتری های اسیدلاکتیکی غیرانتروکوکی و بیوفیدوباکتری ها
مقاومت آنتی بیوتیکی در باکتریهای اسیدلاکتیکی غیرانتروکوکی و بیوفیدوباکتریها
15 صفحه فایل pdf مقاله و 19 صفحه فایل ترجمه مقاله با عنوان مقاومت آنتی بیوتیکی در باکتری های اسیدلاکتیکی غیرانتروکوکی و بیوفیدوباکتری ها
چکیده
در طول 50 سال گذشته، امید به زندگی و کیفیت زندگی انسانی، به دلیل بهبود تغذیه و استفاده از آنتیبیوتیکها در مقابله با بیماریهای عفونی، افزایش چشمگیری داشته است. با این حال، دوران خوش درمان آنتی بیوتیکی، به دلیل ظهور و گسترش مقاومت، در بین میکروارگانیسمهای مضّر، در حال افول است. در حال حاضر، نگرانی زیادی در رابطه با امکان فعالیّت جمعیتهای باکتریایی همزیست موجود در موادّ غذایی و “مجرای گوارشی”[1] (GIT) انسانها و حیوانات، مثل باکتریهای اسید لاکتیکی (LAB) و بیوفیدوباکتریها، به صورت منابع ژنهای مقاومت آنتی بیوتیکی، وجود دارد. نهایتاً، ممکن است مقاومت، به پاتوژنهای انسانی و باکتریهای فرصت طلب منتقل شود از از درمان عفونتها، جلوگیری کند. گونه های LAB، به صورت سنّتی، به عنوان مایه ی اولیه در تولید موادّغذایی تخمیری، مورد استفاده قرار میگیرند. به علاوه، LAB و بیوفیدوباکتریها، ساکنین طبیعی GIT هستند؛ جایی که این ارگانیسمها در آن، اثرات پیشبرنده ی سلامتی نشان میدهند و استفاده از سویه های انتخاب شده به عنوان پروبیوتیک، رایج است. ممکن است ژنهای مقاومت آنتی بیوتیکی موجود در LAB و بیوفیدوباکتریها، در هنگام تولید موادّ غذایی یا هنگام عبور از درون GIT، به باکتریهای پاتوژن انسانی، منتقل شوند. هدف این مقاله ی مروری، بیان دانش اخیر در رابطه با مقاومت آنتی بیوتیکی در گونه های معمول LAB و بیوفیدوباکتریها است. بنابراین، در این مقاله، رایجترین پروفایلهای مقاومت آنتی بیوتیکی، تفاوت بین مقاومت ذاتی و غیرمعمول، و بعضی از تعیین کننده های ژنتیکی که قبلا کشف شده اند، بحث خواهد شد.
[1] Gastrointestinal tract