طرح جابربن حیان ششم ابتدایی ساخت یک ژنراتور بادی

- طرح جابربن حیان ششم ابتدایی ساخت یک ژنراتور بادی

طرح جابربن حیان ششم ابتدایی ساخت یک ژنراتور بادی

نمونه طرح جابربن حیان ششم ابتدایی ساخت یک ژنراتور بادی. بافرمت ورد وقابل ویرایش این فایل کامل و آماده است و جهت ارائه به همکاران فرهنگی میباشد.

این نمونه طرح جابر که برای شما تهیه کرده ایم و با قیمت مناسب در دسترس شما قرار داده ایم نمونه طرح جابربن حیان ششم ابتدایی ساخت یک ژنراتور بادی می باشد که بلافاصله بعد از پرداخت قابل دانلود می باشد.

این مجموعه شامل 32 صفحه تنه ی اصلی فعالیت است و چندین صفحه دیگر جهت چاپ بر روی تحقیق مورد نظر

این مجموعه شامل:

  • پوستر های طرح جابربن حیان در مورد ساخت یک ژنراتور بادی
  • تابلوی نمایش طرح جابربن حیان  در مورد ساخت یک ژنراتور بادی
  • عکس جابربن حیان در مورد ساخت یک ژنراتور بادی
  • مطالب علمی آموزشی در باره طرح جابربن حیان ساخت یک ژنراتور بادی
  • این مستندات عنوان شده بر طبق آخرین بخش نامه طرح جابر می باشد

قسمتی ازاین مجموعه

 

تاریخچه

قدیمی‌ترین روش استفاده از انرژی باد، به ایران باستان باز می‌گردد. برای نخستین بار، ایرانیان موفق شدند با استفاده از نیروی باد، دلو (دولاب) یا چرخ چاه را به گردش درآورده و از چاه‌های آب خود، آب را به سطح مزارع برسانند. احتمالاً نخستین ماشین بادی توسط ایرانیان باستان ساخته شده است و یونانیان برای خرد کردن دانه‌ها و مصریها، رومی‌ها و چینی‌ها برای قایقرانی و آبیاری از انرژی باد استفاده کرده‌اند.

در قرن ۱۳ این فناوری توسط سربازان صلیبی به اروپا برده شد و هلندیها فعالیت زیادی در توسعه دستگاههای بادی داشتند، بطوری که در اواسط قرن نوزدهم در حدوود ۹ هزاز ماشین بادی به منظورهای گوناگون مورد استفاده قرار می‌گرفته است. در زمان انقلاب صنعتی در اروپا استقاده از ماشینهای بادی رو به کاهش گذاشت. استفاده از انرژی باد در ایالات متحده از سال ۱۸۵۴ شروع شد. از این ماشینها بیشتر برای بالا کشیدن آب از چاههای آب و بعدها برای تولید الکتریسیته استفاده شد. بزرگترین ماشین بادی در زمان جنگ جهانی دوم توسط آمریکائیها ساخته شد.

در شوروی سابق در سال ۱۹۳۱ ماشینی بادی با محور افقی بکار انداختند که انتظار می‌رفت ۱۰۰ کیلو وات برق به شبکه بدهد. ارتفاع برج ۲۳ متر و قطر پره‌ها ۳۰٫۵ متر بود.[۴][۵]

انرژی باد

یک پره از یک توربین بادی

منشا باد یک موضوع پیچیده‌است. از آنجاییکه زمین بطور نامساوی به وسیله نور خورشید گرم می‌شود بنابراین در قطب‌ها انرژی گرمایی کمتری نسبت به مناطق استوایی وجود دارد همچنین درخشکی‌ها تغییرات دما با سرعت بیشتری انجام می‌پذیرد و بنابراین خشکی‌ها زمین نسبت به دریاها زودتر گرم و زودتر سرد می‌شوند. این تفاوت دمای جهانی موجب به وجود آمدن یک سیستم جهانی تبادل حرارتی خواهد شد که از سطح زمین تا هوا کره، که مانند یک سقف مصنوعی عمل می‌کند، ادامه دارد. بیشتر انرژی که در حرکت باد وجود دارد را می‌توان در سطوح بالای جو پیدا کرد جایی که سرعت مداوم باد به بیش از ۱۶۰ کیلومتر در ساعت می‌رسد و سرانجام باد انرژی خود را در اثر اصطکاک با سطح زمین و جو از دست می‌دهد.

یک برآورد کلی اینگونه می‌گوید که ۷۲ تراوات (TW) انرژی باد بر روی زمین وجود دارد که پتانسیل تبدیل به انرژی الکتریکی را دارد و این مقدار قابل افزایش نیز هست.

اطلاعات اضافی درباره این نمونه طرح جابربن حیان ششم ابتدایی ساخت یک ژنراتور بادی:

این پروژه به صورت کامل و آماده پرینت توسط دانش آموزان و معلمین و آموزگاران گرامی می باشد. تمامی فایل های این مجموعه قابل ویرایش و در قالب ورد (Word)  می باشند.

طرح جابربن حیان چیست؟

انواع پروژه های علمی طرح جابربن حیان در پنج زمینه اجرا می شود که جزئیات ، روش و نمونه بهترین تزیین این طرح های آموزش و پرورش در مدارس را در ادامه این مطلب و بقیه آن ها در دسته بندی طرح جابربن حیان می توانید ببینید.

اطلاعات تکمیلی درباره این نمونه طرح جابربن حیان ششم ابتدایی ساخت یک ژنراتور بادی:

عنوان:  

پایه تحصیلی: ششم ابتدایی

درس:  علوم

برای دانلود کلیک کنید