دانلود تحقیق درباره نشانگاهاى پا و زانو
لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل: Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه :8
بخشی از متن مقاله
نشانگاهاى پا و زانو
- التهاب کیسهٔ اطراف مفصل ران (بوریست ران)
- کوفتگی ساق پا
- زانوی دونده
- انقباض عضلات پا
- نشانگان پای بیقرار
- زانو درد
پارگی رباط زانو
التهاب کیسهٔ اطراف مفصل ران (بوریست ران)
تروکانتر یک برآمدگى در انتهاء فوقانى استخوان ران است که اتصالات عضلانى متعددى دارد. اینها برجستگىها استخوانىاى هستند که به راحتى در کنار مفصل ران قابل لمس هستند. بین این تروکانتر و زردپىهاى عضلات کیسهٔ پر از مایعى (بورسا) قرار دارد که اصطکاک بین استخوان و زردپىها را کاهش مىدهد. در صورت التهاب این کیسه، ممکن است هنگام قدم زدن یا حتى استراحت دچار درد شوید. این عارضه که تحت عنوان التهاب کیسهٔ اطراف مفصل (بورسیت) شناخته مىشود، با توجه به این واقعیت که اعمال فشار روى برآمدگى استخوانى در این عارضه باعث بروز درد مىشود از عارضه شایعتر التهاب استخوانى مفصلى مفصل ران قابل افتراق است. اعمال این فشار در التهاب استخوانى مفصلى باعث در نمىشود.
درمان
درمان شامل استراحت، گرما، و مصرف داروهاى ضدالتهاب غیراستروئید مثل ایبوپروفن است (به مبحث دردها و مسکنها مراجعه کنید).
انقباض عضلات پا
انقباض عضلات پا که گاهى به آن کوفتگى دردناک ماهیچه مىگویند، اغلب در عضلات پشت ساق و زیر مچ پا بروز مىکند. این عارضه اکثراً در شبها ایجاد مىشود و معمولاً افراد میانسال و سالخورده را گرفتار مىکند. علت آن ناشناخته است، اگرچه ممکن است در اثر جریان خون شریانى ضعیف، و وریدهاى واریسى پدید آید. افرادى که از داروهاى مُدِر (که آب را دفع مىکنند) یا کورتیکواستروئیدها (که محتواى مواد معدنى بدن را تغییر مىدهند) استفاده مىکنند، براى ابتلاء به انقباض عضلات پا مستعدتر هستند.
درمان
انقباض عضلات پا اغلب هنگامى بروز مىکند که پاى خود را دراز و انگشتان پاى خود را به طرف پائین خم کردهاید. وقتى این عارضه بروزکرد انگشتان پاى خود را به طرف بالا و سر خود ببرید و پاى خود را از آن حالت خارج کنید. این عمل معمولاً باعث تسکین فورى مىشود. سعى کنید در وضعیتى بخوابید که از خم شدن انگشتان پا به سمت پائین جلوگیرى شود.
برنامهٔ منظم کشش عضلات پشت ساق ممکن است مفید باشد. در فاصلهٔ ۳۰ سانتىمترى از دیوار بایستید. در حالىکه پاشنههاى شما با زمین تماس دارد به جلو خم شوید و قفسهٔ سینه خود را به دیوار تماس دهید. این عمل را ۱۰ مرتبه و دو بار در روز انجام دهید.
*** متن کامل را می توانید بعد از پرداخت آنلاین ، آنی دانلود نمائید، چون فقط تکه هایی از متن به صورت نمونه در این صفحه درج شده است ***