پاورپوینت در مورد استئو آرتریت-19 اسلاید
قسمتی از اسلاید ها
استئوآرتریت شایعترین اختلال مفصلی است وشایعترین علت ناتوانی دراز مدت در اکثر جوامع می باشد.
به علت هزینه های پزشکی مستقیم وهمچنین هزینه های غیرمستقیم این بیماری ضربه اقتصادی سنگینی به بیمار وارد میکند.
استئوآرتریت یک مشکل مهم در حال افزایش سلامت عمومی است که تاثیر آن با بالا رفتن سن افرادافزایش می یابد.
پاتولوژی
استئوآرتریت که به عنوان آرتریت دژنراتیو نیز شناخته می شود با کاهش پیشرونده غضروف مفصلی به همراه نوسازی استخوان ساب کندرال مشخص می شود.
با وجود این استئوآرتریت یک اختلال پیچیده با یک یا چند عامل خطر قابل شناسایی است که ازروندهای بیومکانیکی متابولیک والتهابی تا سن-جنس وعوامل ژنتیک راشامل می شود.
استئوآرتریت ممکن است از انواع مختلف صدمات بیومکانیکی از جمله ترومای مفصلی جداگانه یا تکرار شونده ناشی شود.
شغلهای خاصی که استرسهای تکرارشونده مفصلی ایجاد می کنند مستعد استئوآرتریت زودرس هستند. استئوآرتریت در مردان وزنان جوانتر از 45 سال از شیوع یکسانی برخوردار است اما در میان زنان بعد از 55 سالگی شیوع بیشتری دارد .استئوارتریت که مفاصل اینترفالنژیال پروگزیمال ودیستال رادرگیر میکند در زنان بسیار شایعتر است وتمایل دارد بستگان درجه اول مونث را مبتلا سازد استئوآرتریت زانودر میان زنان آمریکایی وافریقایی شایعتر از سفیدپوستان است.
اختلالات متابولیک خاصی از قبیل هموکروماتوز واکرونوز نیزبا استئوآرتریت درارتباط هستند.
بیماریهای مفصلی التهابی مانند آرتریت روماتوئید ممکن است باعث تجزیه غضروف وعوامل بیومکانیکی شوند که سبب ساز استئوآرتریت ثانویه هستند.
استئوآرتریت به دو شکل اساسی اولیه و ثانویه تقسیم بندی میشود .استئوآرتریت اولیه یک حالت ایدیوپاتیک است که ممکن است لوکالیزه باشد .
استئوآرتریت ثانویه ناشی از وضعیتهای مختلفی از قبیل اختلالات مادرزادی وتکاملی –سایر اختلالات استخوانی ومفصلی وعلل اندوکرین –نورولوژیک وعلل دیگر است.
…
ویژگیهای بالینی
تشخیص
درمان
درمان دارویی
درمان جراحی
و سایر عناوین و توضیحات مربوطه …