پاورپوینت تغذیه و بیماریهای قلبی عروقی
نوع فایل power point
قابل ویرایش 23 اسلاید
قسمتی از اسلایدها
رشد زندگی شهرنشینی باعث تغییر الگوی مرگ و میر از بیماری های واگیر به بیماری های غیر واگیر شده است.
افزایش فزاینده استرس های شهری
کاهش فعالیت بدنی به دلیل تغییر الگوی زندگی
افزایش چاقی به دلیل افزایش رفاه مردم و دسترسی بیشتر به غذا
تغییر الگوی مصرف
ماهی
تاثیر مواد غذایی بر کاهش بیماریهای قلبی و عروقی
مصرف روزانه 30 گرم یا 2 وعده در هفته
مصرف روزانه 35 گرم ماهی کاهش 8 – 4 میلیمتر جیوه فشار خون سیستولی و کاهش 3 میلیمتر جیوه فشار دیاستولی
خشکبار :
گردو ، بادام ، پسته شامی مصرف روزانه 20 گرم خطر بیماریهای قلبی و عروقی را 35 درصد کاهش می دهد .
میوه های خشک :
برگه هلو ، انجیر و سیب : 20 تا 50 گرم موجب کاهش خطر سکته می شود .
فهرست مطالب و اسلایدها
نتایج نامطلوب:
عادات بد غذای
شناخت گروههای غذایی بر اساس هرم تغذیه سالم
چربی اشباع و اسید چرب ترانس
منابع اسیدهای چرب غیر اشباع
فیبرها
مهمترین منابع غذایی فیبرهای محلول :
توصیه های انجمن قلب
مصرف پتاسیم (نیاز یک فرد بالغ و سالم 16000-2000 میلی گرم)
مصرف کلسیم (نیاز یک فرد بالغ و سالم 1200-800 میلی گرم)
مصرف منیزیم (نیاز یک فرد بالغ و سالم 400-200 میلی گرم)
توصیههای مفید تغذیه ای