تولید ژلاتین از پودر استخوان
سمینار کامل (پاورپوینت)
فرمت ppt
تعداد اسلاید 37
مقدمه :
•ژلاتین یک نوع پروتئین هیدرولیز شده از مشتقات کلاژن بوده که بیشتر از یک سوم پروتئین بدن حیوانات را شامل می شود و در تاندون، پوست، استخوان سیستم عروقی و پوششهای بافت پیوندی احاطه کننده ماهیچه ها به مقادیر فراوان وجود دارد.
در این سمینار به بررسی و معرفی ژلاتین ، کارخانه های تولید کننده در کشور، مراحل و تکنولوژی تولید، کاربردهای ژلاتین در صنایع غذایی، محصولات جنبی تولید می پردازد.
کلمات کلیدی : ژلاتین , خط تولید , صنایع غذایی , کارخانه , خوک , استخوان گاو , کاربرد