پاورپوینت نظریه های طول عمر و پیری
پاورپوینت نظریه های طول عمر و پیری شامل 33 اسلاید است که با پاورپوینت 2016 طراحی شده وقابل ویرایش می باشد. این پاورپوینت برای دانشجویان روانشناسی وسایر دانشجویان کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .
مقدمه
برخی از محققین معتقدند که ویتامین C فرآیند پیری را کند میکند. یکی از پژوهشگران طول عمر هفتهای دو روز روزه میگیرد زیرا معتقد است که محدود ساختن کالری فرآیند پیری را کند میکند. واقعاً دربارهی طول عمر چه میدانیم؟ نظریههایی که فرآیند پیر شدن و افزایش یا کاهش عمر را تبیین میکند چه توضیحاتی ارائه میدهند؟ مغز ما و به تبع آن تواناییهای ما چه تغییراتی میکند؟
آیا میل جنسی ما تغییر میکند؟ با روان حامی همراه باشید تا دربارهی نظریههای سالمندی و طول عمر مطالعه کنیم.
نظریههای زیستی سالمندی
سه نظریه وجود دارند که فرآیند پیر شدن را تبیین میکنند: نظریهی ساعت سلولی، نظریهی ریشهی آزاد و نظریه فشار هورمونی.
نظریه ساعت سلولی
بسیاری از نظریهپردازان معتقدند که پیری به خاطر بازنشستگی سلولهای بدن است. سلولهای بدن چگونه بازنشسته میشوند؟ نظریهی ساعت سلولی تبیین مناسبی برای پاسخ فراهم آروده است. این نظریه را لئونارد هایفلیک (۱۹۷۷) مطرح کرده است. او معتقد است که سلولها حداکثر میتوانند حدود ۷۵ تا ۸۰ بار تقسیم شوند و به تدریج که پیر میشویم ظرفیت تقسیم سلولهای ما کمتر میشود.
هایفلیک کشف کرد که سلولهای گرفته شده از بزرگسالان در دهههای ششم و هفتم زندگی، کمتر از ۷۵ تا ۸۰بار تقسیم شدهاند. او بر اساس این شیوهی تقسیم سلولی معتقد است که نهایت طول عمر انسان به صورت بالقوه بین ۱۲۰ تا ۱۲۵ سال است نظریهی هایفلیک یک مشکل اساسی دارد و آن هم ناتوانی این نظریه در پاسخگویی به این سوال است که چرا سلولها میمیرند؟ پژوهشهای دو دههی اخیر پاسخ نستباً مناسبی برای این سوال فراهم کردهاند.
این پژوهشها بر تلومرها تمرکز کردهاند. تلومرها در نوک کروموزمهای بدن قرار گرفتهاند و هر بار که سلولها تقسیم میشوند تلومرها کوتاه میشوند.
بعد از ۷۰ تا ۸۰ بار تقسیم سلولی، تلومرها آنقدر کوتاه میشوند که دیگر نمیتواند سلول تازهای ایجاد شود با یک آزمایش در آزمایشگاه مشخص شد که با تزریق آنزیم تلومراز به سلولها میتوان ظرفیت تقسیم سلولی را به بیش از ۷۰ تا ۸۰ بار افزایش داد. محققان در حال بررسی و آزمایشهای جدیدتری هستند تا بتوانند از این طریق طول عمر انسان را افزایش دهند .
و …
فهرست مطالب
مقدمه
نظریههای زیستی سالمندی
نظریهی ساعت سلولی
نظریهی ریشهی آزاد
نظریهی فشار هورمونی
پایان
عنوان : نظریه های طول عمر و پیری
فرمت : پاورپوینت
حجم : 2.41 مگابایت
تعداد صفحات : 33
پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت