مقاله مروری ترجمه شده با عنوان بیوسنتز تری آسیل گلیسرول ها در گیاهان و جلبک ها

- مقاله مروری ترجمه شده با عنوان بیوسنتز تری آسیل گلیسرول ها در گیاهان و جلبک ها

مقاله مروری ترجمه شده با عنوان بیوسنتز تری آسیل گلیسرول ها در گیاهان و جلبک ها

­­

 

بیوسنتز تری آسیل گلیسرول ها در گیاهان و جلبک ها

 

13 صفحه فایل pdf مقاله به همراه 31 صفحه فایل word ترجمه مقاله با عنوان  بیوسنتز تری آسیل گلیسرول ها در گیاهان و جلبک ها

 

مقدمه

مقاله­ ی پیش رو، بینش اخیر در رابطه با بیوسنتز اسید چرب و تری آسیل گلیسرول (TAG)، در گیاهان آوندی و جلبک ها، را تشریح می کند. در دو بخش ابتدایی، پروفایل اسیدهای چرب و مسیرهای تجمع TAG حاضر در این ارگانیسم ها، با تأکید بر ویژگی های هرگروه، مقایسه می شود. در بخش سوم، بعضی از کاربردهای تجاری مولکول های TAG، خلاصه شده است. به علاوه، در این بخش، بعضی از تلاش های زیست فن آورانه که به دستکاری ژنتیکی اسیدهای چرب، به منظور تولید روغن های مناسب از نظر صنعتی و ارزش غذایی، در گیاهان و جلبک های زراعی، کمک می کنند، توضیح داده خواهد شد. رده های دیگر لیپیدها، مثل کاروتنوئیدها، در این جا مورد بحث نیستند. مخاطبین، برای رده های دیگر لیپیدها، به مقالات مروری اخیر در رابطه با جلبک ها و گیاهان آوندی، ارجاع داده می شوند.

برای دانلود کلیک کنید