گیاه شناسی نخود

- گیاه شناسی نخود

گیاه شناسی نخود

حبوبات دارای ارزش غذایی زیاد و از منابع مهم تأمین پروتئین می‌باشند. از نظر زراعی و تقویت حاصلخیزی خاک و کشاورزی پایدار حائز اهمیت هستند. حبوبات از نظر تامین نیاز غذایی جامعه، زراعی ، کشاورزی پایدار وسودمندی اقتصادی نقش مهمی را ایفاء می‌کنند و یکی از مهمترین محصولات زراعی به شمار می‌آیند. حبوبات به علت دارابودن 32-18 درصد پروتئین، 65-53  درصد کربوهیدرات و میزان قابل توجهی کلسیم و آهن در تامین نیاز های تغذیه ای انسان اهمیت دارند

برای دانلود کلیک کنید