دانلود پاورپوینت مقاوم سازی ساختمان- 21 اسلاید

- دانلود پاورپوینت مقاوم سازی ساختمان- 21 اسلاید

دانلود پاورپوینت مقاوم سازی ساختمان- 21 اسلاید

 

 

 

 

 

 

 

 

مقاوم سازی به سه طریق صورت می گیرد:

vکاهش بارهای وارد بر سازه
vوصله کردن یا به عبارتی تقویت اعضای موجود
vاضافه کردن یک تعداد اعضای جدید
 

 

vدر این پروژه تاثیر عواملی همچون اضافه نمودن میکروسیلیس سرباره شن و ماسه سیلیسی به جای شن و ماسه معمولی تعین نسبت آب به سیمان و بهینه سیمان مصرفی درون بتن و همچنین استفاده از پوشش ها بر سطح بتن در افزایش مقاومت بتن در برابر حمله اسید نتیریک بررسی و مطالعه شد. نتایج حاصل از این پروژه نشان دادند که اضافه نمودن میکروسیلیس به بتن تا اندازه ای مقاومت آن را در برابر حمله اسید نیتریک افزایش می دهد. زمان گیرش اولیه بتن و مقاومت الکتریکی آن با افزایش میکروسیلیس افزایش می یابد . در صد انبساط حجمی بتن به ازای 5 درصد میکروسیلیس اضافه شده به آن بطور جزیی کاهش یافته اما در مقدار 10 درصد در مقایسه با بتن شاهد تاثیری نداشته و در 20 درصد میکروسیلیس باعث افزایش درصد انبساط حجمی بتن می گردد. همچنین مقاومت فشاری بتن حاوی میکروسیلیس بعداز 28 روز عمل آوری بیشتر از 14 روز می باشد.نتایج حاصل از این پروژه نشان داد که در بین پوششهای انومل ، اپوکسی ، پودر ضد اسید و رنگ بتن تنها پوشش انومل در تمام غلظت های اسید دارای مقاومت بسیار خوبی بوده است. رنگ بتن در هیچ کدام از غلظت های اسید مقاومتی از خود نشان نداد . پوشش اپوکسی تنها در غلظت های 10 درصد و 35 درصد از حمله اسید جلوگیری کرده و پودر ضد اسید تنها در غلظت های پایین اسید نیتریک تااندازه ای از حمله آن جلوگیری نمود. جهت برسی اثر بازدارنده ها در مقابل اسید به بتن از ‏‎BrNa‎‏ استفاده گردید با توجه به نتایج بدست آمده در غلظت 10 درصد اسید تنها اضافه نمودن 1 درصد از بازدارنده ها به بتن مقاومت آنها را در مقابل حمله اسید افزایش می دهد . ولی باز دارنده ‏‎BrNa‎‏ نسبت به دو بازدارنده دیگر تاثیر بیشتری در کم کردن حمله اسید داشته است. در اسید با غلظت 35 درصد اضافه نمودن 1/0 درصد از دو بازدارنده ‏‎INa , SNa2‎‏ باعث افزایش مقاومت بتن در برابر حمله اسید گردید و ‏‎BrNa‎‏ بی تاثیر بود . در غلظت 55 درصد اسید هیچ کدام از این بازدارنده ها به بتن تغییری در مقاومت فشاری درصد انبساط حجمی زمان گیرش و مقاومت الکتریکی بتن از خود نشان ندادند.
 
vدر سال های اخیر استفاده محدودی از آرماتورهای غیر فلزی آغاز گشته است هر چند تحقیقات بر روی کاربرد وسیعتر آنها و عملکرد دراز مدت این نوع آرماتورها ادامه دارد این آرماتورها که معروف به آرماتورهای با الیاف پلاستیکی (FRP) هستند از الیاف مختلفی چون الیاف شیشه ای (GFRP) الیاف آرامیدی (Afrp) والیاف کربنی (CFRP) در یک رزین چسباننده تشکیل شده اند.

خاصیت عمده این آرماتورها که سبب کار برد آنها شده است مقاومت در برابر خوردگی آنهاست که می تواند در محیط های بسیار خورنده دوام دراز مدتی داشته باشند. علاوه بر این مقاومت بالا، مقاومت به خستگی بالا، ظرفیت بالای تغییر شکل ارتجاعی، مقاومت الکتریکی زیاد و هدایت مغناطیسی پایین و کم این مواد از مزایای آنها شمرده می شود. البته این مواد معایبی چون کرنش گسیختگی کم و شکننده بودن و خزش زیاد و تفاوت قابل ملاحظه ضریب انبساط حرارتی آنها در مقایسه با بتن را به همراه دارند.

اخیراً از الیاف مختلف شبکه هایی بافته شده و به صورت یک شبکه آرماتور در سطح بتن برای کنترل ترک و کم کردن عرض آن و همچنین در دیوارهای نمای بتنی ازآن استفاده می کنند. تحقیقات روی کاربرد صفحات الیافی به جای صفحات فولادی برای تقویت قطعات خمشی و تیرها و دال ها به ویژه در پل ها ادامه دارد. این صفحات با رزین های اپوکسی به نواحی کششی از خارج اتصال داده می شود. کاربرد صفحات با الیاف کربنی برای این تقویت بیشتر رایج گشته و در چندین پل در ژاپن و در بعضی کشورهای اروپایی از آن استفاده شده است.

 
v حداقل 3 نمونه برای هر آزمایش می باستی ساخته شود و میانگین مقاومت فشاری 3 نمونه به عنوان مقاومت فشاری بتن در نظر گرفته می شود .
vابعاد قالب استوانه ای 12 اینچ و 6 اینچ 6*3 و 8*4
v ابعاد قالب مکعبی 4 اینچی و 6 اینچی

برای دانلود کلیک کنید