پاورپوینت مواد و روش ها

- پاورپوینت مواد و روش ها

پاورپوینت مواد و روش ها

 

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل power point

قابل ویرایش 55 اسلاید

 

قسمتی از اسلایدها:

در این آزمایش اثر منبع روغن جیره (روغن ماهی و روغن سویا)، دو سطح صفر و یک گرم ال کارنیتین و دو سطح صفر و 10 میلی­گرم راکتوپامین هیدروکلرید در کیلوگرم خوراک بر فراسنجه­های کیفیت گوشت و فراسنجهای خونی و ایمنی ماهی مورد بررسی قرار گرفت

برحسب نوع جیره آزمایشی، ال کارنیتین تارترات (آسیاب شده)، راکتوپامین هیدروکلرید، گچ و مکمل فاقد ال کارنیتین به آن افزوده وکاملاً مخلوط شده، سپس برحسب تیمار آزمایشی 26/9 درصد روغن ماهی یا سویا به آن افزوده و فرآیند مخلوط کردن 30 دقیقه دیگر به صورت دستی ادامه یافت.

 

مطالب و اسلایدها:
متغیرهای جیره ی غذایی

جیره پایه

آماده کردن جیره

جیره های آزمایشی

زمان آزمایش

آزمایشات و اندازه گیری ها

روش آماری

نتایج و بحث

بررسی آماری           

جیره پایه

آزمایشات و اندازه گیری ها

برای دانلود کلیک کنید